Universitatile iesene isi prezinta ofertele
În perioada 30 – 31 martie va avea loc Târgul Universităților Ieșene, primul târg de promovare a ofertei educaționale venite din partea celor cinci universități publice din Iași. Evenimentul va avea loc în Atrium – Palas Mall, fiind parte din programul „IAȘI, orașul viitorului tău”, care este realizat de compania IULIUS.
Astfel, cei prezenți vor putea regăsi oferte ale Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universității Naționale de Arte „George Enescu”.

„Scopul proiectului este de a promova oferta de studiu din Iași către liceenii din toată Moldova. În cadrul celor două zile de eveniment, participanții vor putea discuta cu studenți, profesori, consilieri în educație și specialiști din companii despre domeniile care îi pasionează și vor putea să afle detalii despre modul în care se fac înscrierile la facultate”, au anunțat organizatorii.

Înscrierea se face online, accesând linkul http://bit.ly/inscriere-tui. Mai multe detalii puteți afla la www.facebook.com/events/824208697929639/.
[sc name=”banner_jos”]

Stirea Precedenta

Interviu exclusiv cu Liviu Dragnea

Stirea Urmatoare

Primaria Iasi continua curatenia de primavara