Situatie revoltatoare la Universitatea Tehnica “Gh.Asachi” din Iasi

La Universitatea Tehnica “Gh.Asachi” din Iasi situatia spatiilor verzi si a locurilor de parcare este una dezastruoasa.

In urma unei sesizari primite pe pagina noastra de facebook, am incercat sa vedem care este situatia de fapt in acest moment.
Ce am descoperit este cu adevarat revoltator:
Zona facultatilor din cadrul Universitatii Tehnice de pe Splai Bahlui ne-a intampinat cu spatii verzi pline de sute de masini parcate ale studentilor, in timp ce parcarile amenajate stau goale, acestea fiind accesibile doar persoanelor ce detin o cartela de acces.

[gdgallery_gallery id_gallery=”2″]

Am descoperit deasemeni si spatii ale Universitatii Tehnice aflate intr-o stare avansata de degradare care stau intr-o paragina si o mizerie de nedescris.

[gdgallery_gallery id_gallery=”4″]

In Campusul Studentesc al Universitatii lucrurile ating paroxismul:
Zeci de masini parcate pe spatiile care datorita neglijentei celor din conducerea Universitatii au fost odata verzi, acum fiind doar pline de gunoaie si de urme ale masinilor parcate.
Studentii pe care i-am intrebat ne-au spus ca lipsa unui numar mai mare de locuri parcare amenajate ii face sa parcheze pe fiecare coltisor care il gasesc liber in campus.


[gdgallery_gallery id_gallery=”5″]

In concluzie. in timp ce Universitatea Tehnica realizeaza studii de trafic pentru Primaria Iasi, proiecteaza pasarele in Podu Roșu, proiecteaza viitorul Spitalul Regional, in propria curte au ramas repetenți, uitand sa amenajeze locuri de parcare si sa se ocupe de spatiile verzi din zonele pe care le administreaza

[sc name=”banner_jos”]

Stirea Precedenta

Stadiul lucrarilor la poarta Cimitirului Evreiesc

Stirea Urmatoare

Tu te opresti pentru 15 minute?