Revolta a avocatilor la Judecatoria Iasi

Revolta a avocatilor la Judecatoria Iasi. Audiente anulate si angajati care si-au facut mosie in Judecatorie

Mai multi avocati din Iasi au facut o petitie prin care isi exprima nemultumirile vizavi de modul lipsit de transparenta in care se lucreaza la Judecatoria Iasi. Printre nemultumirile avocatilor ieseni se numara, in primul rand, faptul ca presedinta Judecatoriei Iasi a anulat programul de audiente.

La Judecatoria Iasi nu mai exista program de audiente, nici cu petentii si nici cu avocatii sau magistratii. Doamna Curca (n.r. Curca Maria Lorena, presedinta Judecatoriei Iasi) a plantat un jandarm care ii alunga pe toti cei care doresc sa comunice ceva sau sa obtina vreo lamurire de la nivelul superior al instantei”, ne-a declarat un avocat, sub protectia anonimatului.

Mai mult, avocatii sustin ca nici telefonic nu pot lua legatura cu conducerea Judecatoriei, lucru intampinat si de reporterii Stiri de Iasi.

Un alt aspect sesizat de avocati este legat de atitudinea unora dintre angajatii Judecatoriei.

Dupa ce ca programul de lucru la Completul Asociatii si Fundatii este de doar o ora jumate, intre 10 si 11.30, grefiera Mioara Stoleru ii supune pe toti, fie avocati sau persoane fizice din afara sistemului de justitie, la tot felul de sicane. Nu ai avocat si te duci la ea, te ia la impins vagoane, fara niciun menajament. Se comporta cu toti ca si cum ar fi la ea acasa, iar tu esti de pe strada. Pratic, lipseste cu desavarsire o conduita morala si profesionala la unii dintre angajatii Judecatoriei”, au mai sustinut avocatii ieseni.

Stirea Precedenta

Răzvan Marin a ajuns la Amsterdam! „Tricolorul” semnează azi cu Ajax

Stirea Urmatoare

Trebuie să se știe! Ce conține mapa profesională a procurorului Augustin Lazăr