PSD si UNPR – aceeasi mizerie marca Maricel Popa

Dispretul fata de ieseni, de lucrul bine facut si de lege, continua sa faca parte din aluatul de neam prost, uscat si nedospit din care este plamadit Maricl Popa, caricatura care se afla la conducerea PSD Iasi. Nicicand acest partid nu a avut o creatura mai abjecta la pupitrul sau. Prost informat, slab comunicator, lingau functional si parvenit nativ, aceasta lipitoare distruge si parjoleste totul in urma lui. Dupa ce Politia Locala si Directia de Cultura i-au tinut palma si i-au acoperit faradelegile comise asupra cladirii in care functioneaza PSD, acest josnic individ s-a apucat sa distruga si ce au facut alte institutii pe ai caror reprezentanti ii uraste, pentru ca de altceva nu este in stare. Dupa ce a placat gaurile ferestrelor cu termopane, PSD Iasi isi schimba si mobilierul, iar comenzile nu se trimit in fata sediului PSD de pe b-dul Stefan cel Mare, ci in curtea interioara de la Directia Agricola, la dos de privirile curioase, asa cum este obisnuinta hotilor din PSD. Saptamana aceasta, o dubita a parcat in gangul de trecere dintre curtea mentionata si pietonal, ingreunand accesul pietonilor, deteriorand asfaltul si lasand in urma mizerie dupa descarcarea mobilierului destinat lui Popa.

Pentru ca grotescul de situatie in cazul acestui individ grobian si lunatic sa umple paharul, de fiecare data cand are treaba la partid, Popa se deplaseaza de la Consiliul Judetean la sediul PSD cu masina pe care o parcheaza ostentativ pe cate doua locuri de parcare in curtea de la Directia Agricola. Pe jos, de la sediul CJ la cel al PSD se face un minut. Cu masina, Popa face cam 6 minute. De ce ai consuma benzina si ai ocupa doua locuri de parcare timp de cateva ore? Pentru ca te cheama Maricel Popa si atata poti.

Dupa modelul sau procedeaza si alti ghertoi, respectiv membrii UNPR care au sediul in aceasi curte. Desi au, cu mare ingaduinta, prevazute doar doua locuri de parcare, sub geamurle sediului, cefele groase , manelistii, bisnitarii si rasinile lui Mircea Manolache (n.r. presedintele filialei UNPR Iasi) parcheaza in toata curtea, in frunte cu infractorul Manolache, oportunista Luminita Iordache si alte triste figure ale acestui partid. Oare cine va putea opri acest haos si bataie de joc, cu exceptia unei selectii natural necesare si epurari electorale, pentru ca Iasul sa se poata bucura de un dram de civilizatie pe care o merita din plin?

Stirea Precedenta

Seif de o tonă, plin cu bani, furat cu totul! Se întâmplă în România…

Stirea Urmatoare

Informații noi despre starea de sănătate a lui Pele. Cum se simte legenda „sportului rege”