Proiectul dintre Primaria Iasi si FRF se materializeaza in 2019
Terenul de fotbal pe gazon sintetic din zona Aurel Vlaicu va fi finalizat în anul 2019

În anul 2017 au existat primele discuții între Primăria Municipiului Iași și Federația Română de Fotbal (FRF)cu privire la realizarea unor investiții ale FRF în Municipiul Iași prin realizarea unui nou teren de fotbal cu gazon sintetic. Primarul Mihai Chirica apropus președintelui FRF, Răzvan Burleanu, ca investiția să se materializeze în Baza Sportivă  „Tineretului” din cartierul Tătărași.

– În corespondența dintre Primărie și FRF președintele Răzvan Burleanu agreează propunerea Primăriei Municipiului Iași.Corespondența în cauză a stat la baza Notei de Fundamentare pentru Hotărârea de Consiliul Local nr. 302 din 28 iulie 2017.

– În baza Hotărârii amintite mai sus, pe 16 noiembrie 2017 a fost semnat un Acord de Parteneriat între Primăria Municipiului Iași și FRF cu privire la investiția „Construire teren artificialde fotbal în Municipiul Iași” situat în str. Aviației nr. 1. Acordul este valabil pe o perioadă de 10 ani.

– Conform Acordului, FRF are obligația achiziționării și montării terenului sintetic, iar Primăria Municipiului Iași trebuiesă pregătească suprafața pentru montarea terenului sintetic (nivelare, betonare/ cimentare), împrejmuirea terenului, construirea anexelor (vestiare, toalete,gradene, bănci, iluminat etc.), să împrejmuiască terenul și să asigure buna funcționare a acestuia.

– După semnarea Acordului, PrimăriaMunicipiului Iași a demarat studiile tehnice necesare pentru lucrările la cares-a angajat pentru a putea întocmi indicatorii tehnico-economici în vedereademarării licitațiilor de lucrări și achiziționare de echipamente prinlicitație publică.


[gdgallery_gallery id_gallery=”11″]

[sc name=”banner_jos”]

Stirea Precedenta

Stadiul lucrarilor la noul pod peste Bahlui

Stirea Urmatoare

Operatiunea ”Torpila”