Principiile “sanatoase” ale consilierilor locali ai PNL Iasi

Sursa foto : www.alecia.ro

Sursa foto : www.alecia.ro

Consilierii locali ai PNL Iasi au luat decizia (a se citi au primit comanda pe linie de partid de la Marius Bodea) sa voteze impotriva modernizarii Ambulatoriului Integrat al Spitalului “Sf.Spiridon” din Iasi.

Tinand cont de faptul ca la respectiva cladire nu s-au realizat investitii majore iar in proiectul prezentat in Consiliu Local se avea in vedere chiar acest lucru si anume modernizarea fatadei, a intrarii principale si cailor de acces, inlocuirea a ferestrelor, repararea aparatelor de aer conditionat, precum si refacerea tencuielii de o suprafata de 2.000 de metri patrati, stam si ne intrebam daca consilierii locali ai PNL Iasi au trecut macar pe langa respectiva unitate medicala si au vazut starea deplorabila in care se afla aceasta.

Dumneavoastra domnilor Manuel Ciprian Bostan, Petru Eduard Boz, Alexandru Ioan Cotofan, Tudor Dornean, Vlad Ghizdovat, Etienne Ignat, Lucian Jugrin, Razvan Timoficiuc, atunci cand aveti o problema medicala poate ca mergeti in unitatile medicale private, acolo unde conditiile sunt peste cele ale spitalelor de stat…dar noi restul…cei care nu avem astfel de posibilitati, “ce-om face”? Preferati sa ne vedeti mergand in spitale si cabinete medicale care nu au mai fost renovate de zeci de ani doar pentru ca propunerea de modernizare nu a venit din partea dumneavoastra? Oare cei care v-au ales consilieri locali nu folosesc si ei serviciile respectivului ambulatoriu? Nu ar fi in interesul comunitatii locale ca lucrurile sa arate altfel?
Sau poate ca, mai presus de interesul cetatenilor care v-au ales se afla “ordinele pe linie de partid”?

P.S. Si ca lucrurile sa fie “clare si intelese”, Marius Bodea si consilierii locali ai PNL Iasi au hotarat in weekend sa atace in instanta hotararea de Consiliu Local prin care a fost adoptat PUZ-ul necesar derularii acestei investitii, potrivit declaratiilor facute de presedintele PNL Iasi, desi poate ar fi fost mult mai benefic pentru comunitatea locala sa participe “cu mic si mare” la actiunea de ecologizare a partiei de ski desfasurata in weekend-ul ce a trecut.

Stirea Precedenta

Ce s-a întâmplat cu dosarul lui Augustin Lazăr. Curtea de Apel Alba Iulia a decis. News alert

Stirea Urmatoare

Meteo. Cod Galben de la ANM. Ultimele surprize din partea naturii