Atentie soferi! Incepand cu luna viitoare simplul fapt ca aveti telefonul mobil in mana in timp ce conduceti va poate lasa fara permis!

Incepand cu data de 13 octombrie intra in vigoare noile prevederi in legatura cu amenda pentru folosirea telefoanelor mobile la volan.
Astfel, cuantumul amenzilor creste de la clasa 1 (290lei la 435lei) pana la clasa a 4-a ( de la 870 la 1120 lei) iar punctele de penalizare nu vor mai fi doar 2 ca pana acum, ele fiind in numar de 4 incepand cu 13 octombrie
Ca noutate, amenzile vor fi aplicate tuturor conducatorilor de autovehicule, inclusiv celor care merg cu bicicletele, motoscutere sau motociclete.
Incepand cu aceasta data simplul fapt ca aveti in mana un telefon sau un dispozitiv ce poate reda video sau audio va face pasibil de o amenda insotita de puncte de penalizare.
In cazul unui concurs de contraventii, in speta folosirea telefonului mobil este insotita si de o alta contraventie(oricare ar fi ea) poate duce la suspendarea dreptului de a conduce pe un termen de 30 de zile.

Stirea Precedenta

DANEMARCA U21 – ROMÂNIA U21 2-1 // Vlad Munteanu: „Nu știu dacă Florinel Coman poate fi liderul acestei generații”

Stirea Urmatoare

ROMÂNIA // Gigi Becali îi declară public război lui Contra: „Pleacă, ne distrugi! Am conceput un comunicat”