USL traieste la Iasi – Marius Bodea se pregateste de nunta cu o fosta sefa a tineretului PSD-ist!

In acest weekend am primit o informatie extrem de interesanta de la o persoana “cu relatii in cercurile politice” . Acesta ne-a comunicat ca Marius Bodea s-a laudat intr-un cerc extrem de restrans ca in toamna acestui an isi va oficializa relatia pe care o are in acest moment, unul din motivele acestei aparente “miscari pe repede inainte” fiind faptul ca Marius Bodea a primit vestea ca in curand va fi tata. Sursele noastre ne-au informat ca primul pas spre oficializarea relatiei va fi facut de Marius Bodea in cursul saptamanii viitoare cand isi va cere iubita de sotie, incercand sa “ascunda” evenimentul sub masca unei petreceri organizate cu prilejul zilei de nastere a iubitei sale. Pentru respectivul eveniment Marius Bodea s-a laudat apropiatilor ca are pregatit un inel cu diamant realizat de un celebru bijutier din oras, care de-a lungul carierei sale a realizat bijuterii extrem de scumpe pentru multe amante si “viitoare foste sotii”. Noi ne dorim ca respectivul inel sa ii poarte noroc si sa fie intr-un ceas bun ! Sa fie cel putin la fel de norocos cum a fost viitorul lui socru de-a lungul anilor in activitatile economice pe care le-a desfasurat! Chiar daca la inceput, relatia lui Marius Bodea cu viitorul socru (acesta fiind si el un aprig moldovean plecat departe de casa parinteasca in cautarea unui trai mai bun) a fost una extrem de rece, acesta din urma neputand sa accepte plecarea fiicei sale dintr-un oras unde e “cea mai buna din curtea scolii” tocmai la Iasi, unde, fiica sa s-a descurcat extrem de greu la inceput, dar, cu timpul, viitorul ginere a inceput sa isi arate dragostea atat pe plan afectiv cat si pe cel financiar.
Chiar si in ciuda acestei relatii aparent glaciale, Marius Bodea si-a dat seama ca viitorul socru este un tip norocos, pentru ca, printre altele, le-a povestit apropiatilor sai, cum a descoperit viitorul lui socru o comoara in urma cu ceva ani, iar respectiva comoara l-a ajutat in activitatile economice pe care le desfasoara si in prezent. Nu a vrut sa precizeze nimic despre cat valora respectiva comoara si din ce era constituita, dar din mimica lui Bodea, apropiatii acestuia si-au dat seama ca era vorba despre ceva extrem de valoros.
Sa speram ca un astfel de tata socru se va gandi si la viitoarea familie de insuratei, mai ales ca, tinand cont de faptul ca acestia vor deveni parinti in curand, le va fi extrem de dificil sa locuiasca toti trei pe saua unei motociclete, chiar si cu atas daca ar fi sa fie.

Stirea Precedenta

Dezvăluirea care ARUNCĂ-N AER cazul fetiței târâte pe jos de procuror! Sorina Matei a găsit conexiuni cu USR-PLUS

Stirea Urmatoare

Momente tensionate la Copa America – Messi a primit al doilea cartonaș roșu din carieră