Un consilier judetean al PNL Iasi acuza USR de atacuri in mediul online!

Sursa foto: Facebook - Romeo Vatra

Sursa foto: Facebook – Romeo Vatra

Consilierul judetean Romeo Vatra,intr-un articol postat pe contul sau de pe un site de socializare acuza USR de atacuri impotriva PNL in mediul online:
“Aveam o banuiala cu privire la atacurile sustinute ale unor membri si simpatizanti USR la adresa PNL. Aceleasi teme in commenturi, hate cu aceleasi argumente, aceleasi tipuri de exprimare, dar acum am gasit si dovada pe contul lui Cătălin V Nan. Din pacate, este o dovada ca politica de a ataca PNL, in mod constant si virulent in mediul online, e stabilita de la varful USR, de unde se preiau prin copy paste punctajele.
Nu sunt de acord cu aceasta stare de tensiune mentinuta intre cele doua partide, nu sunt de acord nici cu ce au facut unii membri PNL la Cluj Napoca, nici cu ce face USR in mediul online sau in teritoriu, unde ataca candidatii liberali cu prima sansa de a detrona primarii PSD la alegerile locale. Votul exprimat la europarlamentare ne obliga la colaborare, nu la confruntare. Avem impreuna aproape 50%, nu vom avea o altă șansă să coagulam o guvernare de dreapta. Doar daca nu exista alte interese in spatele USR.” a scris Romeo Vatra in articolul publicat pe siteul de socializare.

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Imoral și Mortal : Prostituția, Anturajul, Penitența (III)

Stirea Urmatoare

Finlanda preia de la România președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Raportul lui Marius Dragomir. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR