Ruptura definitiva la nivelul PNL Iasi! Care sunt taberele formate!

Dupa publicarea articolului de ieri, am primit din partea cititorilor nostri noi dovezi ale faptului ca intre presedintele filialei judetene a PNL, Costel Alexe si deputatul Marius Bodea este un razboi care nu se va termina prea curand.

Daca in conferinta de presa organizata in data de 7 august, Costel Alexe anunta startul oficial al campaniei de strangere de semnaturi pentru candidatura la functia de presedinte a lui Klaus Iohannis pentru data de 10 august, deputatul Bodea a “furat” startul campaniei dupa cum arata si postarile de pe pagina sa de socializare, pe data de 6 august acesta impreuna cu doi consilieri locali (singurii se pare care ii mai sunt loiali) anuntand ca au inceput campania de strangere de semnaturi pentru alegerea lui Klaus Iohannis ca Presedinte al Romaniei.

Sursa foto: Facebook


Tinand cont ca cei doi au inceput separat respectiva campanie, se pare ca sciziunea este una care a tulburat apele in mod definitiv in PNL Iasi. Daca alaturi de Marius Bodea au ramas doar cei doi consilieri locali, in tabara lui Costel Alexe ii regasim pe majoritatea consilierilor judeteni, precum si pe majoritatea consilierilor locali ai PNL din Primaria Iasi, inclusiv pe liderul acestora, Eduard Boz. O alta tabara e aceea a nehotaratilor, care asteapta sa vada de partea cui se va inclina balanta pentru a se pozitiona in tabara castigatoare.

Surse din cadrul partidului liberal ne-au transmis ca Marius Bodea nu a fost validat ca si candidat la Primaria Iasi de catre biroul politic municipal, iar acesta prin declaratile sale incearca sa il forteze pe Costel Alexe sa il declare candidatul PNL la functia de primar la Iasi. Tot pe surse din cadrul aceluiasi partid am aflat ca la nivelul conducerii centrale a PNL nu s-a luat o decizie in cazul candidatului pentru Primaria Iasi, existand posibilitatea ca acesta sa nu fie Marius Bodea.

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Au MURIT în CHINURI – Doi tineri s-au stins din viață după ce mașina în care erau a lovit un gard și a luat foc

Stirea Urmatoare

ATP CINCINNATI // VIDEO Încă un scandal. Al câtelea? Nick Kyrgios a făcut iar ravagii pe teren: „Dacă Nadal face asta, eu mă retrag din tenis!”