22 Februarie – Alegeri pentru presedintele PSD Iasi

Filiala județeană a PSD Iași este în febra alegerilor. Liderul interimar al social democraților ieșeni, Maricel Popa a declarat la un post de radio local că alegerile pentru organizația județeană vor avea loc în scurt timp, pe 22 februarie.

Popa a precizat că își va depune candidatura pentru un mandat în fruntea organizației PSD Iași și că pentru același fotoliu vor mai fi cu siguranță și alte candidaturi. Totuși cei care doresc să ocupe funcții de conducere în partidul de la Iași vor trebui să se gândească repede, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 21 februarie.
“Vom avea pe data de 22 februarie alegeri la PSD, unde se va alege președintele, președintele executiv. Alegerile vor începe cu un raport al meu, deoarece de doi ani de zile conduc această filială. Am reușit în acești doi ani să aducem bani pentru Iași. Îmi voi depune apoi candidatura pentru șefia filialei. Vor participa la alegeri aproximativ 500 de membri. Mai sunt pretendenți la conducerea filialei, era înainte domnul deputat Cîtea, mai era primarul Mihalache și mai erau și alții. Joia viitoare, pe 21 februarie, este termenul limită pentru depunerea candidaturilor și vom avea sâmbătă sau duminică, funcție de cum vin parlamentarii, un Birou Permanent Județean, apoi vom stabili și alte detalii”, a declarat Maricel Popa, la radiohit.ro.

Stirea Precedenta

Iesenii beneficiaza de Wi-Fi gratuit in autobuze si tramvaie

Stirea Urmatoare

Primarul Mihai Chirica critica dur legea bugetului de stat pe 2019