Profil de politician – Camelia Gavrila

Camelia Gavrila lasa Iasul repetent la investitii

In cateva randuri, in Parlament a fost strigat catalogul investitiilor nationale. De fiecare data, atat in 2019 cat si in 2018, deputata PSD de Iasi, Camelia Gavrila a punctat negativ alocarile bugetare menite sa scoata Iasul din mizerie si promiscuitate si sa-l situeze intr-o zona de dezvoltare asemeni oraselor din vestul tarii. Notabile au fost impotrivirile acestei doamne vizavi de alocarile pentru autostrada A8. Primul vot negativ dat acestui proiect s-a petrecut in noiembrie 2018, atunci cand Camelia Gavrila, alaturi de alte doua personaje toxice pentru soarta acestui oras, respectiv deputatii Vasile Axinte si Vasile Catea, au votat împotriva proiectului de prevede construcţia autostrăzii A8, pe traseul Iaşi-Târgu Mureş.

Trufandaua educatiei in putrefactie

Dupa o astfel de mostra de abjectism politic, aceasta ţaţă a învăţământului pe chituci, revine in fata iesenilor cu o chestie abstracta precum vodevilul intr-o crasma de manele.

Temele, viziunea, valorile și obiectivele ce au stat în centrul discuțiilor purtate astăzi în cadrul reuniunii de lucru au vizat dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a tinerilor, formarea unor personalităţi autonome şi creative, valorificarea întregului potenţial al educaţiei, al formării şi culturii, factori care favorizează crearea de locuri de muncă, creşterea economică şi echitatea socială, dezvoltarea şi modernizarea continuă a sistemului educaţional în spirit european, cu deschideri spre domeniile cercetării şi inovării, relevanţa conţinuturilor educaţiei pentru formarea tinerilor şi integrarea lor în societate, în domeniile profesionale de pe piaţa muncii. Profesorii, managerii educaționali consideră școala contemporană drept un spaţiu al creativităţii, al activităţilor în echipă, al dezvoltării de competenţe, atitudini şi valori, al gândirii critice”, a spus Gavrila zilele acestea, in fata unui auditoriu format din tute fara plozi acasa si oportunisti cu prea mult timp liber de consumat. Asta-i limbajul colturos si buruienos al demoazelei Camelia Gavrila, cea mai stralucita femeie pe care a avut-o vreodata PSD Iasi, un sublim model de urmat si inramat in mult material. Ei bine, acest limbaj scorburos a fost folosit in cadrul unei intalniri pesediste in care s-a anuntat “ca Camelia” a pus bazele filialei Iasi a Departamentului National pentru Educatie. O duda la fel de abstracta care aminteste de euforia diletanta a celei mai iubite fiice si academicience, Elena Ceausescu.

Multi si prosti ca altfel ne rod viitorul luminos”

In timp ce Gavrila scoate iepuroi pe gura precum Maricel Popa investitii de pe banda rulanta, scolile din judet continua sa fie extrem de departe de “spiritul european”, cu vecuri in curte, analfabetism mascat, Sali de curs fara caldura si avize de functionare, asa cum la fel de departe sunt si autostrazile europene de Moldova. La fel ca a sa colega de la carma ministerului Educatiei, Camelia Gavrila a reusit sa paraziteze invatamantul judetean, centrandu-l doar pe un procent infim de materii cenusii, care constituie excelenta in invatamntul iesean. In rest, Dumnezeu cu mila! Scolile de arte si meserii nu au fost niciodata un segment preferat de Gavrila, ca de altfel nici invatamantul primar si gimnazial din mediul rural. Ce adie a balega si chisleag, i-au creat dintotdeauna o repulsie instinctiva Cameliei Gavrila. Pentru aceasta madama, talpa tarii nu are nevoie de educatie. “Cu cat mai multi destepti, cu atat mai greu pentru o guvernare PSD”, este dictonul preluat de Gavrila de la un tovaras inca in viata.

Stirea Precedenta

Rareș Bogdan aruncă bomba: Aceste pensii vor fi ELIMINATE în 30 de zile!

Stirea Urmatoare

Ce se întâmplă azi cu Liviu Dragnea? Pariul EvZ: Va supraviețui!