Marius Bodea in goana sa dupa capital electoral, transforma un teren proprietate privata in loc de promenada!

Dupa ce a creat un “scandal” legat de POSIBILA constructie a unui bloc in zona Dacia, pe strada Stramosilor nr.49A si prin intermediul “trompetelor” din Consiliul Local Iasi in frunte cu celebrul consilier “PLM” a facut un mare tam-tam la nivelul Primariei Iasi, deputatul “nu-am-casa-dar-am-iubita-frumoasa” prezinta un teren proprietate privata ca fiind loc de promenada a sute de familii de ieseni. In contextul acestor declaratii, unii dintre noi chiar se gandesc ca incepand de maine sa transformam curtea vilei surorii sale plecata in Canada in loc de promenada chiar daca acesta este proprietate privata, ca doar avem voie…si rugam primaria sa ii dea la schimb un teren in zona Bucium, moment in care vrem sa il vedem pe deputatul “am-masini-si-am-valoare” cum iese la un gratar in curtea proprie la 15 km de casa.

Sursa foto: Facebook
Celebrul spatiu verde si de promenada de pe Stramosilor nr.49 A
Celebrul spatiu verde si de promenada de pe Stramosilor nr.49 A
Spatiul invocat de Marius Bodea ca fiind locul in care isi fac siesta sute de familii din cartierul Dacia

Cumva domnul deputat s-a interesat si de tulburarea de posesie facuta de respectivii locatari prin faptul ca au ingradit in mod abuziv o parte din teren transformandu-l in gradini proprii? Sau ilegalitatile nu conteaza atunci cand poti inventa “o problema” care sa iti aduca capital electoral? (si unii localtari se plangeau ca ei au plantat copaci pe respectivul teren…)
Si unde mai pui ca exista posibilitatea ca unii din cei care i-au “ajutat” pe locuitorii orasului sa “scape” de un posibil bloc, sa fi fost doar “sageti” ale unor dezvoltatori care erau interesati de fapt de un schimb de terenuri in urma caruia sa obtina de la primarie un teren mult mai bine pozitionat, in defavoarea unuia pe malul unui rau care ofera o priveliste “de vis” spre cartierul Dalas si totodata ofera concerte de muzica “brotaceasca” in fiecare seara?

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Raluca Turcan: ‘Codurile Penale sunt neconstituționale. Toți cei care le-au votat nu au ce căuta în viața publică’

Stirea Urmatoare

Curtea de Justiţie a UE, dă ‘dislike’ la Facebook: CE trebuie să schimbe rețeaua de socializare în cazul butonului ‘Like’