Bodea, samsar de maşini şi o ţâră de cămătar

Cei de la supervizor.ro au luat la puricat declaraţiile de avere ale lui Marius Bodea. Din 2006 încoace, că de mai ʾnainte nu se pune. Pe motiv de anonimat. Frapează de la bun început cam multele tranzacţii auto derulate de către liderul liberal în perioada amintită. Atât de multe, încât le-a pierdut şirul. Ori declaraţiile de avere au fost făcute cam la mişto. Alte variante nu-s.

Maşinile apar şi dispar ca la alba-neagra. Aceeaşi maşină vândută de mai multe ori. Vehicule netrecute în declaraţiile de avere decât după ce le-a înstrăinat şi multe alte asemenea glume.

Cu cât a cumpărat nu spune nicăieri. Că a cumpărat autoturismele, doar nu i-or fi crescut în grădină şi nici pe degeaba nu i le-a dat nimeni. Nici de manglit, nu le-a manglit. Ar fi fost deja încălţat pentru treburi de felul ăsta. În schimb, toate vânzările sunt contorizate strict. Scrie şi valuta în care s-au efectuat, nu doar valoarea.

Ei bine, aici Bodea şi-a dovedit din plin măiestria. E mult peste orice samsar cinic de pe la Cumpărătura, Cluj, Oradea. Sau are magnet pentru fraieri. Un Volvo din 2001, vândut 11 ani mai târziu cu 7.800 de euro, cam la dublu faţă de preţul pieţei. N-a avut milă nici de taică-su, pe care l-a uşurat de aproape 10.000 de euro. Tot preţ gogonat. Supervizor.ro spune că-i spălare de bani. Posibil şi probabil. Dar, la fel de probabilă e şi cealaltă versiune. Aia cum că-n orele de relache pe care le-a avut cu duiumul ca slujbaş la stat, mister Bodea a devenit unul dintre cei mai versaţi traficanţi de maşini. Unul din acei foarte puţini care-şi studiază minuţios muşterii, le prind punctele slabe, după care-i fac la bani în mod crâncen.

Fostul boss de la Aeroport a dat, la viaţa lui, ceva tunuri pe piaţa auto second-hand. Cel puţin, aşa se laudă prin declaraţiile de avere ale dumisale. Ultima ispravă e de anul ăsta. Un fleac, 19.000 de lei. Adică vreo 4.000 de euro. Nu spune ce anume a vândut, dar, având în vedere priceperea sa în mercantil, s-ar putea să fie o tricicletă electrică. Ori cine ştie ce hârb găsit prin bătătura bunicilor.

Alt capitol la care mândrul liberal excelează e cel cu tranzacţiile financiare. Asta mai mult ca hobby, că lovele n-a făcut prea multe. Câteva sute acolo, bani de bomboane. Zice dumnealui că-s venituri din dobânzi bancare. Ori, la vremea respectivă (2013, 2014) nu avea niciun depozit bancar de felul ăsta. Ca să iasă la aritmetică, i-ar fi trebuit măcar unul de minim 10.000 de lei. Da’ dacă şi-o fi împrumutat vreun amic la modul „îţi dau atâta şi mi-i dai înapoi cu dobândă !”? Împrumut cu sau fără garanţie, nu mai contează, s-a rezolvat. Bodea egal CAR? Mai curând, cămătărie. Cel puţin aşa spune logica. Şi ce-a mâzgălit el în declaraţiile de avere.

Palpitantă existenţă, trai mănos, cu bani cam de peste tot.

Sursa: Supervizor.ro

Sursa foto: Facebook

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

UE bagă Rusia în CORZI – Critici dure după ce 1.000 de oameni au fost REȚINUȚI de poliție, în timpul unei manifestaţii a opoziţiei

Stirea Urmatoare

HALUCINANT Comuna din care este Alexandra nu are polițiști la muncă după ora 16/ La 112 se intervine după jumătate de oră