Anonima Dancila, suntata de liderul PSD de la Iasi

Saracuta cu duhul din capul mesei guvernamentale, este cam suntata la Iasi in campania pentru prezidentiale. Popa s-a cam lepadat de femei dupa ce Catanii romani l-au infundat pe tatuca Dragnea si a cam facut juramant de castitate politica fata de centru. Nu-I mai arde nici de pupaturi in extremitati si nici ambitii politice nu mai are. S-a blegit, s-a confiat ca un ou sub closca. Sub aceste auspicii au inceput sa scoata capul in lume si sa piuie tot felul de avortoni politici, precum Mugurel Laicu, acest gropar al PSD care nu se poate lauda cu vreo realizare in acest oras.

Buba este ca un amatorism electoral ca acum nu s-a mai vazut niciodata in astia 30 de ani de la Revolutie incoace. In timp ce Iohannis ranjeste sterp de pe afisele cu Romania curata, deasupra tomberoanelor de gunoi de la Miroslava, biata Veorica nu se hlizeste de pe niciun afis, de parca ar avea chipul pocit. Da, ati citit bine. Imaginea candidatului PSD la prezidentiale nu apare! Mai mult, nici numele Veoricai nu se regaseste pe afise si corturi, ci doar doua initiale V.G. Aceasta-I echipa, aceasta-I vagauna politica in care a ajuns stanga.

Stirea Precedenta

Șeful unui ONG din Bulgaria acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

Stirea Urmatoare

DANEMARCA U21 – ROMÂNIA U21 2-1 / Mihai Stoichiță, nemulțumit de doi „tricolori” din naționala lui Rădoi: „Mă așteptam la mai mult”