Un deputat iesean va deveni din nou tata! Prietena lui cu 20 de ani mai tanara este insarcinata!

Daca in urma cu ceva timp aveam doar informatii venite pe surse ca Marius Bodea se pregateste sa devina tatic in curand, prietena lui mai tanara cu 20 de ani fiind insarcinata, acum suntem in masura sa va prezentam si fotografia ce probeaza acest lucru.

In cursul acestui an, cei doi viitori parinti au hotarat sa devina rude prin alianta cu o familie destul de discreta pe plan local, dar care este proprietara unei afaceri de multe milioane de euro – Chemical Company.

Suntem siguri ca cele doua familii au relatii foarte stranse tinand cont ca tatal fetitei botezate de cei doi viitori parinti, un anume domn Ciobanu, este unul din actionarii firmei Chemical Company, firma care in urma cu ceva timp, a cumparat de la persoana fizica Marius Bodea un autoturism pe care a platit un pret aproape dublu decat cel al pietei, iar un alt actionar al respectivei firme, este imputernic cu drepturi depline al detinatorilor de parti sociale ale companiei Romtec Austria SRL, firma care a livrat substante degivrante pentru intretinerea avioanelor, catre Aeroportul International Iasi, in perioada in care Marius Bodea era directorul respectivului Aeuroport.
Cu siguranta toate posibilele relatii de alta natura decat cea spirituala sunt doar la stadiul de ipoteze, noi neavand la aceasta ora informatii care le confirme.

Imbracata intr-o superba rochie galbena( nu se putea sa lipseasca culoarea partidului a carui reprezentant in Camera Deputatilor este viitorul tata) iubita lui Marius Bodea lasa la vedere o frumoasa “burtica” de 6-7 luni semn ca in maxim 3 luni va aduce pe lume o fetita sau, poate, un baietel – pentru ca in acest moment nu avem informatii care sa ne confirme sexul viitorului copil al deputatului iesean.

Faptul ca va deveni tatic sa fie unul din motivele pentru care in mediul politic a aparut informatia ca Marius Bodea nu va fi candidatul PNL la Primaria Iasi?

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

ROGERS CUP // VIDEO Rafael Nadal, SUPREM în Canada! Titlul #5 la Rogers Cup și o premieră greu de crezut, la 33 de ani!

Stirea Urmatoare

Tinerii care si-au programat evenimentele importante din viata la un cunoscut restaurant din Iasi vor avea un soc! Au fost respinse apelurile facute de patroni impotriva dispozitiilor de demolare!