Politicieni chemati la ordin de ziaristi si condamnati penal?

Stimati cititori am trait sa o vedem si pe asta! Am primit pe adresa redactiei imagini care ne-au facut sa ne gandim ca in lumea politica ieseana nimeni nu e “de capul lui”

Imaginile ii prezinta pe Cătălin Brînzanu – primar al comunei Vladiceni, Gabriel Istrate – primarul orasului Podu Iloaiei, Vasile Catea – deputat PSD si Silviu Macovei – si el deputat PSD chemati la o intalnire de “taina” de Rares Neamtu – ziarist la site-ul 7iasi, si Dănuţ Ilincariu unul din cei condamnati in prima instanta la 10 ani de inchisoare in dosarul Cordunenilor, care printre altele e si fratele unui functionar din Primaria Iasi si care, datorită sistemului de relaţii pe care şi le-a dezvoltat în cadrul instituţiilor publice (Primărie, Prefectură, Consiliu Judeţean, Poliţie), a dobandit un rol important în cadrul grupării Cordunenilor. Dupa parerea noastra, aceasta asociere dintre un ziarist si o persoana despre care la un moment dat se spunea ca, intr-o discutie cu o persoana publica din Iasi ar fi adus in discutie, intamplator sau nu, vorba de “bastoane”, e cel putin ciudata.

Ce anume i-a adus la aceeasi masa pe cei doi deputati din Parlamentul Romaniei impreuna cu cei doi primari pe de o parte, si un ziarist impreuna cu un condamnat penal la 10 ani de inchisoare pe de alta parte?

Se anunta cumva o noua campanie de denigrare a unor persoane publice sau Dănuţ Ilincariu a venit sa “povesteasca prietenilor unele chestii” aflate la ceas de seara de la functionarul Primariei Iasi al carui frate este, ce pot fi considerate de catre unii “bombe de presa”?

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Sultanatul Oman intervine în tensiunile din Strâmtorile Gibraltar și Hormuz

Stirea Urmatoare

Tatăl minorei agresată de presupusul pedofil gazat povestește cum s-a întâmplat totul: ‘Le mulţumesc jandarmilor’