Patronul de presa “fake-news” isi denigreaza colegii de breasla: “sunt 50 de ziaristi care au primit si ei de-a lungul timpului”

Un patron de presa atat de cinstit incat se declara nebancabil pentru ca nu poate lua imprumuturi muncind pe drepturi de autor, dar cu firme care au avut profituri nete declarate de sute de mii de euro, la care se mai adauga si profiturile de ordinul zecilor de mii de euro realizate de sotie, a ajuns sa isi strige “durerea” pe retelele de socializare, tipand din toti rarunchii si bojogii ca primarul il jigneste pe banii lui de patron cinstit, nebancabil si fara proprietati.

Si daca tot veni vorba despre respectiva postare, ne-am gandit sa analizam din punct de vedere al situatiei de fapt cele scrise de el pe retelele de socializare:

– In legatura cu “celebra” casa de la Valea Adanca, toata lumea a inteles de ce nu locuieste acolo. Casa respectiva pare a fi mai mult cladire de birouri, pentru ca atat tu, patronul de presa cinstit si nebancabil, cat si vecinii din zona, ati gasit de cuviinta sa va declarati sediile sociale ale firmelor pe care le detineti in aceeasi casa din Valea Adanca. De aici intelegem ca la respectiva locatie e un dute-vino continuu, cu angajati firmelor Alcalin Iasi 2G SRL, Detersiv Factor SRL, Alcalin Iasi SRL, CNC Plasma Fence SRL, care au treaba in birourile 1, 2 si 3 din cladire, cu organele fiscale care vin in control, cu administratorii care trec pe la sediile sociale ale firmelor…Cam mic spatiu ramas sa mai locuiasca inca o familie acolo, nu credetii? Si unde mai pui ca nebancabilul patron de presa isi obliga venerabila mama, la cei 70 de ani ai sai, sa se strecoare pe holurile casei, printre angajatii celor patru “companii de top”, pentru a merge la singura toaleta de care dispune cladirea sau pentru a-si prepara o cafea.

– Daca tot a venit vorba despre familia patronului de presa sarac, nu intelegem de ce a introdus-o in discutii si pe sora sa, a carei cinste si corectitudine nu a pus-o nimeni la indoiala?

– Nu stim care era natura debitelor inregistrate de acest patron de presa sarac la o primarie din judet, dar ne gandim ca cererea lui de esalonarea a respectat legislatia in vigoare. Unii considera ca asa ar fi fost normal. Si nu ne mai intrebam care au fost garantiile care le-ai depus pentru a beneficia de aceasta esalonare…

– Cand discuta despre termeni juridici, acest patron de presa absolvent de medicina veterinara da dovada de cunostiinte legislative ce ar uimi pana si un avocat cu state vechi de plata. Pe langa nulitatile absolute si cele relative pe care acest deontolog le aduce in discutie si le analizeaza, acesta se transforma si intr-un aparator al celor care au incalcat legea in favoarea unuia sau altuia. Gurile rele spun ca ar fi existat ceva discutii in care respectivului patron de presa autodeclarat sarac i se cere ajutorul pe motivul devenit celebru in cartierele mai putin civilizate – “frate…ajuta-ma ca si eu te-am ajutat cand ai avut nevoie”.

Patronul de presa sarac isi “toarna” colegii de breasla: “sunt 50 de ziaristi care au primit si ei de-a lungul timpului”

– Ca tot veni vorba de notiuni de drept, patronul de presa nebancabil se hotaraste sa faca un autodenut in speranta ca acest lucru ii va sterge raspunderea penala si spune ca sunt peste 50 de ziaristi care au primit repartitii pentru locuinte la fel cum a primit si el. Moncher, sa enumeri 50 de ziaristi intr-o saptamana cam miroase a “dat cu pixul”, dar noi nu credem ca te-ai gandit la asa ceva. Nu de alta, dar s-ar vedea urat! Ce ti-ar spune colegii de breasla care ar vedea ca din deontolog te-ai transformat in “scriitor”? Cuvinte frumoase cu siguranta nu! Mai ales daca toti ceilalti 10-15 fosti si actuali ziaristi si nu 50 cum afirmi tu, au primit locuintele legal, prin hotarare de consiliu local, si nu prin DISPOZITIA PRIMARULUI de la acea vreme asa cum ai obtinut-o tu!

– Si ca sa fie bine inteles de cine trebuie, isi baga “la inaintare” fostii patroni de la Monitorul, care i-ar fi repartizat locuinta drept premiu pentru calitatea muncii de linsaj mediatic pe care o depunea, la vremea aceea el fiind inca un umil angajat care visa sa isi depaseasca conditia modesta. Pai bine “mai maestre” ai obtinut respectiva locuinta pe timpul comunistilor cand locuintele erau repartizate de intreprinderi? Sau lucrurile s-au petrecut “after revolution” ? Nu de alta dar nu prea iti intelegem exprimarea deontologica. Iar daca e adevarat ca la atribuirea apartamentului din care unii vor sa te evacueze nu s-au respectat prevederile legale, e clar ca ce ai scris tu ie un AUTODENUNT bine documentat

Deontolog autodeclarat sarac cu profituri de sute de mii de euro!

– Aproape ca am lacrimat atunci cand am citit ca situatia lui materiala e neschimbata de 20 de ani. Nu tu casa, nu tu o masina, copii de crescut, bancile nu iti dau imprumuturi pe motiv ca esti nebancabil, unii vor sa te evacueze…ce iti ramane de facut in cazul asta? Nimic altceva decat sa intri in afaceri!

– La capitolul afaceri se pare ca deontologul a dat lovitura – a descoperit secretul afacerilor de succes! Alta explicatie nu avem pentru cei 150.000 de euro obtinuti profit in doar trei ani de firma-fanion a respectivului patron de presa, desi gurile rele spun ca banii ar fi fost obtinuti ca urmare a relatiilor “speciale” pe care “ziaristul fake-news” le are cu unii oameni politici cocotati pe functii publice fara sa fi dat vreodata concurs. Unii si-ar fi cumparat din banii astia cel putin o casa sa nu mai stea cu chirie! Dar se pare ca 150.000 de euro nu sunt destui pentru casa pe care ziaristul nebancabil o viseaza. Sau “di vina” sa fie cele peste 20 de procese privind raspunderea delictuala (pe intelesul tuturor fiind vorba de santajul practicat de marele deontolog nebancabil) in care ziaristul sarac si firmele sale apar ca avand calitatea de parat?

Suntem in stare sa garantam ca nimeni nu pune la indoiala faptul ca repectivul patron de presa sarac si cinstit discuta foarte rational in jurul fiecarui “mare subiect”, mai ales daca privim acest lucru prin prisma celor afirmate de fosti colaboratori pe care ii trimiteai sa aduca contracte de 300 – 400 de lei pe luna “pentru cauza”. Practica asta e des intalnita in unele tari mai putin dezvoltate, unde tu, patron fiind, te trezesti intr-o buna zi la usa cu un baiat care isi cere “ceva bani” pentru “fratii aflati la suferinta si familiile lor” si pe care nu il poti refuza pentru ca “asa se face peste tot”.

Iar restul e cancan….

P.S. Asta pare a fi starea de fapt a celor prezentate de acest patron de presa nebancabil, cu sute de mii de euro profit, in postarea sa lacrimogena de pe o retea de socializare pe care o puteti citi Aici

Stirea Precedenta

ROMÂNIA – SPANIA // FOTO Prima reacție a lui Bogdan Lobonț după ce a revenit în staff-ul echipei naționale + Antrenament deschis integral diseară, în direct pe GSP.ro

Stirea Urmatoare

INCIDENTE la ieșirea Vioricăi Dăncilă de la întâlnirea cu pensionarii din Constanța – VIDEO