Noua lozincă electorală a primarului din Bârnova: apă pentru prieteni!

După ce a îndatorat bugetul local, închiriind, cu juma de miliard de lei vechi, un ecran de 12 metri pătraţi, spre a fi sigur că faţa lui Fuego va fi bine întipărită în conştiinţa bârnovenilor, primarul Mihai Bălan a mai bifat o nefăcută, anunţând că a fost semnat contractul de execuție lucrări pentru proiectul „Extindere rețea de alimentare cu apă în comuna Bârnova”. Localnicii susţin că iniţiativa ar fi extraordinară dacă toţi oameni ar urma să beneficieze de apa limpede precum doctrina social-democrată, însă demersul edilului-şef are în spate un alt motiv. „În prag de campanie electorală, primarul Bârnovei o să vă spună de un proiect – Extindere reţea alimentare cu apă – în valoare de 1,38 milioane lei. Ar fi foarte bine, dar în satul Pietrărie, apa va fi racordată la un singur om, prieten al primarului. Restul oamenilor s-au racordat la apă şi gaz pe banii lor”, susţine un localnic, care anunţă şi preţul plătit pentru aducerea apei în curtea prietenului din Coada Pietrei, (sub dealul Pietrăriei): 200.000 lei pentru doi km de conductă.

Potrivit sursei, gesturile nobile ale primului cârmaci al comunei nu se opresc aici. „În satul Păun , pe strada care duce la terenul primarului în pădure (vizavi de releu) s-a turnat asfalt, iar restul drumurilor din comună arată ca după război, cu excepţia drumului principal din Bârnova. Însă oamenii sunt mulţumiţi de spectacole care au costat 5,2 miliarde lei (2016-2019)”, mai spune localnicul. Noi i-am sugera primarului Bălan să nu-şi facă sânge rău pentru astfel de impresii răutăcioase şi pentru votul pe care în mod sigur l-a pierdut. Asta, pentru simplul fapt că şansele de a obţine un nou mandat de primar sunt la fel de mici precum cunoştinţele de limba română ale mentorului din fruntea CJ Iaşi.

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Cum l-a UMILIT Dan Barna, la Digi 24, pe Klaus Iohannis: ‘E nevoie de un președinte care își asumă rolul de a fi prezent constant, nu doar în crize’

Stirea Urmatoare

DINAMO // Gabi Balint vine cu un verdict apocaliptic: „O să-și desființeze singuri echipa, nu văd ieșire”