Marius Bodea a dat dovada de sinceritate! Va raspunde la fel de sincer si la intrebarile noastre?

După vizita la Jerusalem, inspirat probabil de pildele de pe pământul sfânt, domnul Bodea a recunoscut in sfarsit ca vrea sa se recăsătorească și sa aibă inca cel putin un copil. Vazand sinceritatea de care a dat dovada domnul deputat, il invitam la un exercitiu in cadrul caruia sa ne raspunda la cateva intrebari cu aceeasi sinceritate de care a dat dovada pana acum:

  • Domnul Marius Bodea are vreo legatura cu construirea unei vile in Bucium care apartine in acte surorii sale, ale carei venituri nu i-ar fi permis sa construiasca vila respectiva nici in decursul a 50 de ani?
  • Exista vreo legatura intre un grup de firme din Brasov (care la un moment dat erau falimentare dupa care au primit o infuzie de capital consistenta) si faptul ca declaratia de avere a domnului deputat Marius Bodea arata ca acesta nu ar detine nici un bun de valoarea sau conturi bancare?
  • Legaturile dintre domnia sa si familia care detine Chemical Company S.A s-au dezvoltat inainte sau dupa ce persoana fizica Marius Bodea a vandut catre Chemical Company un autoturism la un pret dublu fata de cel al pietei? Sau faptul ca a botezat fetita unuia dintre actionarii firmei respective este pur si simplu o intamplare?
[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

VIDEO Ion Cristoiu aruncă în aer cazul Caracal: ‘În acel moment începe un coșmar pentru Klaus Iohannis: unde sunt fetele?’

Stirea Urmatoare

DOLIU în PNL: Un viceprimar a sfârșit sub un tractor