Handlingul și deputatul nomad !

Uneori, în zilele de sărbătoare, atunci când programul ne permite, ne mai uităm peste declarațiile de avere ale aleșilor noștri, nu de alta dar poate mai deprindem și noi ceva din știința lor de a se descurca în viață. Într-o asemenea ședință de documentare am băgat de seamă o ciudățenie: unul dintre deputații români nu are casă ! Ne-am uitat pe toate declarațiile de avere ale domnului cu pricina, de mai multe ori, am crezut că nu vedem bine ! Măi, să fie !

Apăi ăsta este, frate, omul care ne trebuie ! El trebuie ales președintele României ! Pe el îl căutăm de vreo 30 de ani și nu-l găsim, un adevărat expert în supraviețuire ! Este drept că în declarația de avere are trecute vreo câteva mașini și motociclete, ceea ce înseamnă că omul nostru trăiește pe drumuri ! Vaaai, bietul de el, ditamai omul politic și n-are și el o locuință a lui unde să pună capul după truda zilnică !

În culmea nedumeririi, am mers mai departe cu investigațiile și am studiat lista calificărilor domnului deputat Marius Bodea, căci despre el este vorba, bată-vă norocul să vă bată ! Așa-i că nu v-ați dat seama ?

După ce am întors pe față și pe dos toate diplomele și certificatele obținute, în goana motorului, de domnul deputat, a început să licărească în mintea noastră puțină, lumina înțelegerii acestui mister. Asta era ! Cheia supraviețuirii, fără a avea o locuință proprie, stă într-o umilă calificare, aparent fără nici o valoare, pe care o are domnul deputat Bodea: HANDLING!

Fiind noi mai puțin pregătiți cu neologismele astea de ultimă oră, recunoaștem că ne-am dus la dicționar ca să ne dumirim ce-i cu handlingul ăsta și ce să vezi ? Brusc ne-am iluminat și ne-am dat seama care-i cheia supraviețuirii umanității: manipularea frate ! Cine se pricepe la handling, adică la manipulare, poate să-și ducă viața în mașină, pe motocicletă, sub cerul liber, nu contează ! Totul este să știi să manipulezi !

Este drept că apar niște probleme legate de confortul zilnic, de igienă, de vestimentație și alimentație dar probabil că tot handlingul este soluția! Mare poznă cu handlingul ăsta !

Stirea Precedenta

Compania ieşeană IULIUS a inaugurat la Timişoara al doilea proiect mixt din portofoliu, după Palas Iaşi, în valoare de 442 milioane de euro

Stirea Urmatoare

Ikea investește zeci de milioane euro, în România: Ultima achiziție neașteptată făcută de suedezi