Gheorghe Nichita a incercat sa ingroape fotbalul iesean prin “investitorul” Horia Sabo?

In cursul serii de ieri, 6 august, fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita a fost surprins la o masa in restaurantul Bolta Rece in fata unui pahar de Zghihara (preferata ex-primarului amorez) impreuna cu Horia Sabo, “investitorul” care a vrut sa ingroape echipa-fanion a orasului, Politehnica Iasi.
Din ce cunoastem, intre cei doi nu exista relatii de rudenie, iar motivele acestei intalniri ar putea fi legate doar de viitoare actiuni care sa duca clubul de fotbal in imposibilitatea de a continua in prima liga.
Intr-o perioada in care fotbalul iesean a obtinut cele mai bune rezultate din istorie, inclusiv participarea in cupele europene, se pare ca unii fac tot ce este posibil pentru a-l distruge. Dupa incercarea nereusita cu investitorii strategici din Republica Moldova, a urmat ceea cu beizadeaua unui baron PSD cu relatii de afaceri ce conduc pana la Liviu Dragnea, daca e sa tinem seama de faptul ca tatal investitorului strategic a vandut o companie catre actionarii TelDrum.
Horia Sabo, cel care a profitat la un moment dat de naivitatea presedintelui Ambrozie, si-a adus la Iasi o adevarata camarila, impreuna cu care a inceput sa “lucreze” la distrugerea Politehnicii Iasi. Au avut grija in primul rand sa isi stabileasca salarii uriase, locuinte de protocol intr-un cartier exclusivist platite de club, fara a lasa impresia ca ii intereseaza prea mult clauzele contractului incheiat cu gruparea din Copou. Si pentru ca “tortul” sa fie complet, si-au dat prime si salarii in avans fara sa investeasca nici macar un leu in echipa. In momentul in care cei din conducerea clubului au inteles ce fel de “investitor” a ajuns la club si au hotarat rezilierea contractului incheiat cu acesta, Horia Sabo impreuna cu camarila sa s-au imbolnavit brusc si au intrat in concedii medicale pe motive care mai de care mai futuriste, concedii achitate tot de club.
Daca printre motivele invocate de Horia Sabo pentru concediile medicale care par sa nu se mai termine regasim un trasnet care l-a lovit, o operatie la picior pentru o unghie buclucasa, “finantatorul strategic” a fost diagnosticat cu rau de munte si calatorii, fapt ce l-a tinut o buna perioada de timp departe de Iasi.
Din cate se pare, acum ca i-au trecut “toate boalele”, Sabo a revenit pe meleagurile iesene. Sa fie intalnirea cu fostul primar motivul intoarcerii sale sau a fost vorba despre vreo audiere la DIICOT in vreun dosar?
Vom reveni cu detalii

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti, după ce sistemul cardului de sănătate a revenit: Nu merge grozav, mă așteptam să fie brici

Stirea Urmatoare

Pariază pe “Golul Sezonului”! Nume mai puțin cunoscute, în luptă cu Messi și Ronaldo