Cel mai mare ziar iesean ne intoxica cu poze trucate?

Un articol si cateva fotografii publicate in cel mai mare ziar iesean au facut valva in viata politica a orasului si nu numai. Respectivele imagini il prezinta pe presedintele Consiliului Judetean Iasi la o intalnire cu un celebru ziarist iesean cunoscut pentru articolele sale defaimatoare la adresa PSD-ului.
Noi consideram imaginile aparute ca fiind trucate sau facute la comanda unuia din cei doi. Nu credem ca e posibil ca un ziarist care a fost anti-PSD a ajuns sa faca blaturi chiar cu dusmanii sai de o viata.

Cu atat mai mult cu cat, cateva pasarele ce se jucau vesele intr-un parc din oras ne-au ciripit ca ziaristul dizident anti-psd ar fi avut mai multe intalniri de taina cu un deputat iesean al PNL-ului.
Daca totusi pozele sunt reale, ceva ne-a atras atentia si nu este vorba de continut, ci modul in care una din persoanele-subiect ale articolului a crezut de cuviinta sa isi parcheze masina. Cerem politiei locale sa verifice imaginile de pe camerele de supraveghere si sa ii trimita sanctiunea cuvenita contravenientului.

Sursa foto: BZI

Stirea Precedenta

PERICOL la Decathlon, pentru copii: A fost retras un produs

Stirea Urmatoare

Fiul ministrului Niculae Bădălu îi răspunde soției care a intentat DIVORȚ: ‘Te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el’