Campania “Sa ajutam un nevoias” – astazi Marius Bodea

Lectura declarației de avere a deputatului Marius Bodea ne-a stors mai multe lacrimi decât orice blockbuster realizat la Bollywood !

Am consumat fiecare jurnalist din redacție minim 10 pachete de șervețele, 5 batiste și un bax de hârtie igienică pentru a ne șterge lacrimile unuia altuia. Nu mai putem de atâta jale ! Citind declarația de avere a lui Bodea de pe site-ul Camerei Deputaților veți afla că eternul candidat al liberalilor ieșeni la primărie este un om nevoias care doarme alternativ : într-un Lexus, într-un BMW sau când e vară doarme pe un motociclu Honda.

Prin urmare îi cerem în mod creștinesc primarului Mihai Chirica, fiind și în Postul Mare să dea la spate faptele și vorbele mârșave ale discipolului fenechist și cu mărinimie să-i ofere lui Bodea un pat în Centrul de urgență pentru recupere și integrare socială C. A. Rosetti, deși, dacă am face abstracție de Postul Mare am spune că Bodea merită în cel mai fericit caz un culcuș !

Stirea Precedenta

Biserica Anglicană organizează rugăciuni pentru ieșirea din haosul Brexit

Stirea Urmatoare

FOTBAL EUROPEAN. Liverpool rămâne în cursa pentru titlu, după o victorie dramatică, în meciul cu Tottenham. Totul s-a decis în ultimele minute