Acest articol este și nu este un pamflet: Pasiunile ascunse ale deputatului nomad

Știm că unii ne vor acuza că acordăm prea multă atenție unei persoane fizice care nu merită asta dar trebuie să recunoaștem că nu ne putem abține ! Domnul deputat Marius Bodea ne inspiră o simpatie deosebită și am făcut o adevărată obsesie pentru talentele dumnealui, ieșite din comun, de a se descurca în viață ! Asta e, fiecare cu simpatiile și antipatiile lui !

Într-un material anterior am relatat succint despre faptul că prietenul nostru deputat n-are și el, săracul, un bordei cât de mic, unde să-și odihnească oasele ! Pe cale de consecință, următoarea întrebare care se impune este: pe ce a cheltuit domnul deputat Marius Bodea aproximativ 200.000 de euro pe care i-a menționat în declarațiile de avere ale ultimilor ani ?

Desigur că nu este treaba noastră dar odată ce ne-am declarat simpatia pentru domnia sa, nu credem că se va supăra pe noi ! Cum nu avem informații exacte, putem doar să bănuim pe ce a cheltuit banii și am încercat să alcătuim o listă aproximativă, fără pretenția de a fi exhaustivi:

  1. Gagici.
  2. Benzină.
  3. Gagici.
  4. Motorină.
  5. Gagici.
  6. Ulei de motor.
  7. Gagici.
  8. Plăcuțe de frână.

Evident că ați putea să ne întrebați ce fel de prieteni suntem noi cu domnul deputat dacă nu ne face confidențe și ne lasă să ne dăm cu presupusul ? Păi, avem o convenție: el nu ne spune realitatea iar noi nu-i spunem de unde am aflat-o. Uite-așa dăinuie prietenia noastră, bazată pe respect unilateral și discreție reciprocă. Acum, că v-am destăinuit încă unul din secretele domnului deputat, mai apare o nedumerire: un economist de talia domnului Marius Bodea nu aruncă cu banii la întâmplare ! Prin urmare, într-un material viitor, o să vă destăinuim un secret și mai mare, cu implicații economice uriașe: arta de a investi în gagici și de a ieși basma curată.

Stirea Precedenta

Cocoșul Maurice din Franța și-a câștigat în instanță dreptul de a cânta: plângerea vecinilor a fost considerată nefondată

Stirea Urmatoare

Dacian Cioloș o taxează pe Viorica Dăncilă: Nu înţelege că funcţia de comisar european nu trebuie să fie rodul unor trocuri politice