Știri premeditate, matinal meditate(III)

Iată-ne în a treia dimineață în care medităm împreună asupra știrilor premeditate ieri de alți colegi din presa ieșeană. Începem cu deschiderea de ediție a celor de la Ziarul de Iași, cu un articol în care, în mod stupefiant, Gheorghe Nichita îi cere socoteală lui Mihai Chirica pentru falimentul CET Iași. WHAT? POFTIM? A renăscut trio-ul usl-ist NICHITA – FENECHIU – CÂRLAN și simt nevoia să-i sară în ajutor micuțului domn Goe alias Marius Bodea? Noi îl sfătuim pe Gigi Nichita să-și vadă de creșterea nepoților, cât încă mai este în libertate, căci dacă nu, ne vom zburli și noi și vom întreba retoric cine a dus-o pe Adina Samson, actualmente doamna Kramer, la Monte Carlo și în Dubai cu banii furați de la CET Iași. Aha, și să nu uităm nici de vila de pe marginea lacului Como. ATENȚIE LA PANA DE VULTUR, NEA GIGI!

– Bună Ziua Iași continuă asaltul asupra lui Maricel Popa și publică un articol despre beizadelele angajate de acesta pe salarii fabuloase la Agenția pentru Dezvoltare Intercomunitară Euronest. Au dreptate și de această dată, mai puțin în privința Irinei Simirad, o mână de femeiușcă extrem de isteață și muncitoare. Dacă ar fi toți trântorii din Casa Pătrată la fel de muncitori ca Irinuca, ce bine ar fi! Oricum, acesta este încă un semn că trântorul Marian visează cu ochii larg deschiși la șefia PSD Iași.

– În underground nimic nou sub soare, decât că Dobașu și Gachi reiau în mod slugarnic treaba cu CET-ul. La acest capitol, ne întrebăm cine le-a făcut și lor plata: Relu sau Gigi.

– La Tele M, liderul își dă mâna cu underground-ul. Mai concret, Toni Hrițac a poposit în ospeție la Flori Ghețău în emisiune, pentru a face o analiză a săptămânii mai mult sau mai puțin credibilă și relevantă.

– La final ne desprindem din marasmul lumii politice și vă invităm să urmăriți știrile din presă legate de campania inițiată de Direcția Comunitară Iași intitulată Dăruiește pentru un zâmbet! Vorba cântecului Mirabelei Dauer : E NEVOIE DE IUBIRE !

( Meditativul )

Stirea Precedenta

Românii, fără viză în Marea Britanie, după Brexit. Lege votată aseară în Parlamentul de la Londra

Stirea Urmatoare

România se va apăra de Rusia cu F-35! SUA, decise să vândă avionul invizibil către aliați