Știri premeditate, matinal meditate(II)

Începem reflecția din această dimineață printr-o parafrază la celebra zicere christică : Să dăm Cezarului ce e al Cezarului, spunănd și noi : Să dăm Ghiocelului ce e al Ghiocelului ! De ce ? Pentru că ieri Bună Ziua Iași a avut un excelent articol de deschidere a ediției referitor la matrapazlâcuri făcute de Maricel Popa prin intermediul DJADP Iași. Cei de la BZI sugerează că Popa prin firme interpuse și-a atribuit contracte către firmele sale ! Și noi credem la fel ! Însă pe noi ne interesează altă subtilitate legată de comanditarul acestui giuvaier de presă scrisă. Articolul este foarte bine documentat, al naibii de bine! Este clar că cel sau cei care au fratenizat cu Ghiocelul sunt niște persoane, care se preumblă zilnic prin Casa Pătrată și poate acum i-au pus gând rău lui Maricel Popa. Se pregătește ceva în PSD Iași ? Doi- Zece, Doi- Zece, Mariane ne auzi ? Știi ceva în acest sens ?

Remarcăm azi faptul că fake news-urile apărute în Ziarul de Iași par a fi inspirate de comunicatele de presă ale lui Marius Bodea. Cum dă Bodea un comunicat, cum jap scrie și Toni Hrițac o știre pe aceeași temă. Ieri s-au completat reciproc pe tema termoficării. Asocierea forțată a numelui lui Mihai Chirica cu CET-ul este de toată jena ! Știu și copiii de la grădiniță că la momentul preluării mandatului de către Mihai Chirica, CET-ul era demult istorie. Marius și Toni vă rugăm să vă jucați cu altceva sau de a altceva.

Însă Toni Hrițac mai are și alți contribuitori la prosperitatea sa gen Mitică Oprea sau Camy Gavrilă. Ieri a sărit cu comunicatul Mitică ! Deși comunicatul lui nea Mitică avea doar trei paragrafe, după lectura primelor două am simțit nevoia să tragem un pui de somn. Oricum subiectul era ceva că PSD- ALDE FACE RĂU LA ORGANISM ! Și noi zicem ca Domn Profesor că nu ne doare gura !

Dar comuunicatele lui nea Mitică ajung și în underground-=ul presei locale, acolo unde mișună tot felul de vietăți înfometate, Și așa se face că același comunicat sforăitor apare și pe Jurnal Virtual ! Deh, să pape și gura lui Ghețău ceva.

La final vă spunem pe cine șantajează Gabriel Gachi, atunci când nu-i merge treaba în lumea politică. Lumea medicală este una foarte atrăgătoare din această perspectivă. Așa că medical Lucian Eva, managerul spitalului de Neurochirugie îi s-a părut netrebnicului scrib o vacă grasă și numai bună de muls. Vedeți voi detalii în fițuica nevrednică de pomenire.

( Meditativul )

Stirea Precedenta

Nașul, gazeta și mazeta !

Stirea Urmatoare

Cutremur în țară. Al patrulea în mai puțin de 24 de ore. INFP, atenție sporită