Știri premeditate, matinal meditate (XV)

– Vine, vine, vine … ! Cum cine vine ? Week-endul ! Nu-i așa că sunteți sătui de muncă la fel cum este sătul și Dorin Dobrincu de liberalismul de Bahlui de tip bodist? Distinsului istoric ieșean i s-a aplecat de la atâta liberalism provincial și a zis PÂNĂ AICI! Pe noi nu ne miră nimic în faptul că Marius Bodea ar putea să facă reclamă unor medicamente cu rol vomitiv.

– Tot o imensă greață ne provoacă și madame Camelia Gavrilă, care în timp ce mor copii în budele școlare, a găsit de cuviință să-și dea un rendez-vous cu niște slovaci pentru a pune la cale soarta educațiunii planetare. Femeie, tu ești sănătoasă la cap ? Expertul nostru în materie de C.G., Aurică Ionescu, locatar al blocului B2 de la Super Copou, a fost succint și de această dată, declarând : Camy este dusă cu pluta de tânără.

– Din Ziarul de Iași aflăm indignați că Gigi Nichita a obținut o nouă amânare în dosarul Amanta. Este șmen pe față ! Ce este așa de greu de înțeles, stimați judecători, în faptul că bestia din Dorohoi i-a mutilat sufletul unei făpturi angelice numită ADINA ! La bulău cu nemernicul !

– Este clar că atât Gachi, cât și Dobașu sunt două scursuri antisemite. Văzând ei că Dan Fiterman nu vrea să le dea în gușă, au născocit un caz de malpraxis la Arcadia. Dane, dă-i în judecată și ia-le și boxerii de pe fese. Vai, de fapt e o idee proastă, căci lui Gachi îi va plăcea cu siguranță ideea.

– La final trebuie să vă spunem neapărat ce mai vând ai noştri românași pe internet. Știrea este absolut demențială. Prin urmare, aflați că iubitorii de istorie culturală pot cumpăra acum cenușă de la Catedrala Notre-Dame.
( Meditativul )

Stirea Precedenta

Scandal greu în SUA. Trump e prins între ciocan și nicovală. Președintele, șifonat într-un raport?!

Stirea Urmatoare

Conflict juridic între Parlament și ÎCCJ? CCR a intervenit rapid pentru a rezolva problema