Știri premeditate, matinal meditate (XI)

Semnificația numerologică a numărului 11 a căpătat o încărcătură cu totul aparte după data de 11 septembrie 2001. Așa că debutăm și noi săptămâna sub egida ocultă a acestui număr 11. Așadar, vom vorbi în primul rând despre al doilea editorial al lui Eugen Munteanu din ediția de sâmbătă a Ziarului de Iași îndreptat împotriva lui Tudorel Toader. În textul intitulat “Despre comunism, frică, laşitate, oportunism, invidie, calomnie, şantaj & caetera!”, autorul transmite într-un limbaj ce se vrea unul codat cu un cifru academic, un mesaj extrem de simplu și anume : Tudorele, ieși pe interval, mor cu tine de gât, să moară mama. Exact cum i-a zis pe 11 septembrie Bin Laden lui Bush Jr. NIMIC NOU SUB SOARE !

– Continuăm tot cu ce a publicat Ziarul de Iași sâmbătă. Este vorba despre o anchetă legată de accidentul aviatic Tătăruși. Băieții de la ZDI ne spun că acel tragic eveniment a avut loc cu binecuvântarea lui Maricel Popa și a lui Marian Șerbescu ! I-a durut la bascheți dacă acel avion are avizele necesare pentru a decola de la sol în acea zi. Nu a contat nimic pentru cei doi politruci nemernici decât să dea pâine și circ la mase. Și atenție că Maricel Popa se dă mare comandor de aviație când bea una mică cu lingăii de la partid. Deci este cu atât mai vinovat.

– În continuare vă spunem că sâmbătă a fost Tăriceanu la noi în Iași. Pentru noi această vizită este total lipsită de relevanță, așa că nici măcar electorală nu o putem numi. Din această cauză, credem că de fapt Tăriceanu a demarat misiunea WIFE SIX și cu acest prilej Varujan i-a prezentat fauna de studente din Tudor și Copou.

– Normal că fiind sâmbătă, și Camelia Gavrilă s-a dat în stambă și a înființat filiala Iași a Departamentului Național pentru Educație. L-am întrebat pe specialistul nostru în fenomenul Camelia Gavrilă, Aurică Ionescu de la blocul B2 Super Copou, cum comentează acest eveniment educațional. El ne-a răspuns clar și la obiect : Circ electoral lipsit de consistență, muierea asta îmbătrânește urât, păcat de ea, era fată bună când era cu mine. Hai să mai bem un păhărel.

– Încheiem cu un alt saltimbanc al comunicatelor de presă pentru care trebuie să bage mâna adânc în buzunar ca să fie preluate de pixari. E vorba în mod evident de Miticică Oprea, ce le-a dat papa bun lui Dobașu și lui Ghețău. Pe vremea noastră era taman invers. Venea pixarul la politician și zicea : Săru’mâna boieru, iaca ți-am adus o găină sau o altă lighioană ca să-mi dai și mie o știre să am cu ce umple gazeta. ( Meditativul )

Stirea Precedenta

Zi crucială la ÎCCJ. Dragnea, audiat în procesul care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. Ce riscă liderul PSD. News alert

Stirea Urmatoare

Cutremur în PSD. Teodorovici, pe „lista neagră” a senatorilor. Mișcare fără precedent din partea Opoziției