Știri premeditate, matinal meditate (XCV)

Începem cu o știre dată de Ghețău despre programul vizitei de azi a Veoricăi la noi în târg. Fata asta este ceva incredibil și ne gândim cum o zice nea Nelu despre Veorica, dacă Venerabilul l-a gratulat pe Geoană cu atributul de Prostănac. Fiți atenți ce gafă de imagine a putut să mai comită și de această dată madama : ea începându-și vizita de lucru la Iași cu un mic dejun la cel mai fițos restaurant din Iași, urmând ca la final să treacă ostentativ pe la o cantină socială. Oare cum vor taxa la urne asistații social de la cantina respectivă, această cumplită aroganță.
Se pare că această vizită l-a scos din pepeni și pe Toni, care iritat la culme o somează pe coana Veorica să-i răspundă fulger la trei întrebări : A8, Spitalul Regional de Urgență și Centura Nord a Târgului. Când Veorico, când … ?
La fel de iritat este și Alin Aivănoaei, care îi zice Veoricăi, să nu calce pe covorul roșu întins de Maricel, ci să-și pună ciobotele și să bată la pas drumurile pline de glod ale județului. Bravo Aline, imspirată recomandare !
Gachi încearcă să provoace dihonie în PSD, tocmai acum când vine Veorica la Iași, așa că-l asmute pe Șerbescu împotriva lui Bulgariu. Oare cine i-a comandat acest lucru ? Maricele, știi ceva despre asta ?
Iar la final o concluzie personală, Veorica va pleca de la Iași, așa cum va veni, așa că aștept cu nerăbdare cu ce atribut o va gratula nea Nelu în campania electorală.
( Meditativul )

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

În 2019 s-a bătut orice RECORD: luna iulie a fost cea mai CĂLDUROASĂ din istorie

Stirea Urmatoare

SCM Râmnicu Vâlcea vs FTC Budapesta // Amical de gală pentru campioana României + două absențe importante