Știri premeditate, matinal meditate (XCIV)

Efectiv mi-a sărit inima din piept și neuronul de pe scoarța cerebrală când am văzut cu ce fotografie și-a deschis azi Gachi ediția de la gazetă. Poza este o recunoaștere mai mult decât explicită a ceea ce vrea Gachi de la lume și de la viață : NUMAI BĂRBAȚI APLECAȚI, AȘA CA EL !
Vreți opinia mea despre 10 august 2019 ? Abia acum Statul Paralel și-a arătat adevărată față. Statul Paralel Român este civilizat și meloman. Și tare aș vrea să vă zic că Veorica nu a ascultat de una singură acel concert gratuit oferit de talentatul pianist italian. Însă prefer să nu vă spun cu cine cred eu că Veorica a ascultat concertul pentru a nu spune că sânr adeptul teoriei conspirației.
Opoziția cuzistă devine din ce în ce mai penibilă apelând la goangele lui Toni. Chestia cu plagiatul nu se susține de nici o culoare. Nici un conducător de doctorat nu poate fi acuzat că un netrebnic de doctorand a plagiat, că doar Mister Tudorel n-o fi având implatant în dânsul vreun cip cu soft anti-plagiat.
Aoleu, județul este în faliment și Maricel Popa își randevouri, cu niște chinezi, care se dau arheologi și zic că au treabă taman acum la Dobrovăț. Maricele, cum poti sa crezi asa ceva ? E Afterhills, Maricele, ăștia au venit să tragă ceva pe nasuc, căci în țara lor dacă sunt prinși își iau pedeapsa capitală.
La final veșnica poveste de iubire pe scaieți, care face ca Ghețău să dea citate din communicate de presă ale lui Mitică Oprea. Nea Mitică pe vremuri ai avut matale un băiet, care îți scria niște communicate de presă țâță de mâtă. Te întreb doar atât : ce hahalere te-au sfătuit să-l alungi de la inima matale ?
( Meditativul )

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Mii de pachete de tigări de contrabandă descoperite de polițiștii de frontieră

Stirea Urmatoare

Dide, Bot și gulerele crețe!