Știri premeditate, matinal meditate (XCIII)

Ce vă pot spune azi decât că mâine este 10 august, ziua în care putem trimite în negura istoriei personaje absolut sinistre precum Veorica, Popa. Gavrilă, Laicu, etc. Sângele Alexandrei și cel al Luizei ne obligă să facem acest lucru. La 30 de ani după căderea comunismului, parcă resimțim acut nevoia de a înfăptui o revoluție anti-neocomunistă și de această dată să tăiem răul de la rădăcină. AVEM NEVOIE DE LUPTĂ, DAR MAI ALES DE PURIFICARE !
Mister Rector Tudorel se pare că are probleme mari, căci opoziția cuzistă i-a prins un matracuc de doctorand cu lucrarea de doctorat plagiată și imediat a făcut public acest lucru în gazeta lui Toni. Suntem tare curioși cum va gestiona Mister Rector această situație de criză, dat fiind faptul că este în plină campanie electorală.
Gachi și Toni sunt răutăcioși și aruncă cu noroi într-o femeie frumoasă și deșteaptă despre care zic că nu a câștigat un concurs pe bune. Este vorba aici despre misoginism de cea mai joasă speță, așa că nu vă mai revoltați când cei de la BZI spun despre voi amândoi că faceți anumite lucruri de inimă albastră pe invers.
Aurică Dobașu a dat în mintea lui Gachi și îi folosește sintagmele. Auziți expresie de expresie la Aurică : INTERLOPI IMOBILIARI. Mare grijă Aurică, nu mai ai mult și vei împrumuta de la Gachi și lenjeria intima, Vi-l imaginați pe Aurică purtând sutienul lui Gachi ? Se sinucide Bodea de gelozie.
La final placidul Ghețău, care citează din placidul Mitică Oprea, care își dă cu părărea despre ziua de mâine. Băieți lăsați vrăjeala și în piață cu voi la luat gaze în față și bastoane pe schinare.
( Meditativul )

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Salvatorii au căutat, zeci de minute, în iarbă de un metru, un bătrân de 86 de ani dispărut

Stirea Urmatoare

MM Stoica, 12 ani de ALB și NEGRU la FCSB » Momentul unic al relației Gigi-MM a fost în 2010: „Ești o jigodie!” / „Ești un cioban opărit”