Știri premeditate, matinal meditate (XCII)

Începem prin a-i ura multă sănătate lui Mister Rector Tudorel. Noi spunem că nu are nimic grav, ci este vorba doar de o eschivă sentimentală pentru a atrage compasiune și pentru a nu fi huduit sâmbătă în Piața Unirii și în Piața Victoriei, pe principiul că dacă ești bolnav poți purta fular de firmă ca Adrian Năstase și lumea te va menaja cât de cât.
Luminițo, dacă tăceai, la capătul tunelului erai ! Numai că Luminița Iordache a vorbit și în tunel s-a făcut beznă totală. Doamne, Dumnezeule, cât de neluminată la neuron poți să fi ca să spui despre Caracal în aceste zile ceea ce știe tot prostul în mod current despre Caracal. Luminițo, noi îți spunem atât : CINE SPUNE, ĂLA ESTE !
Gachi, eternul creator de știri false și ticăloase, ne zice că știe el pe cineva care a furat un million de euro. La ce filme proaste se uită Gachi ? În fine, Gachi va rămâne ca un caz grav în patologia presei ieșene, iar cei care întrețin acest rebut îi sunt complici.
Ghețău în lipsă de ocupație își dă cu părărea despre alegerile prezidențiale. Florine, chiar așa ? Este normal că toată lumea cu obraz subțire va vota cu Klaus. Dar eu zic că la Iași Bodea și Timofciuc vor trage din greu pentru doamna Veorica, iar Popa va vota cu Barna. Pun pariu !
La final vă spunem că Maricel Popa pregătește o nouă lovitură pentru sistemul medical ieșean. Deci, mare atenție la concursul trucat pentru postul de manager de la Maternitatea Elena Doamna.
( Meditativul )

[sc name=banner_jos]
Stirea Precedenta

Informații incendiare, care aruncă în aer cazul de la Caracal: “Probele, puse recent acolo”

Stirea Urmatoare

GSP LIVE / Alexandru Ioniță I, sfaturi pentru tinerii fotbaliști: „Nu e vorba numai despre bani” + „Impresarii NU sunt periculoși”