Stiri premeditate, matinal meditate (X)

Iată-ne în a zecea zi de meditații ciudate, și prin urmare ne întrebăm în mod legitim, vorba cântecului lui Florin Chilian, dacă se va întâmpla și o minune. Pentru noi minunea ar fi demiterea de către Sorina Pintea a infamului de Gabriel Oprișanu de la conducerea Institutului de Psihiatrie Socola, cum ne sugerau ieri într-o știre cei de la Ziarul de Iași. De ce îl facem infam pe Oprișanu? Vă explicăm simplu și la obiect : Oprișanu se face direct răspunzător de moartea unui mare medic ieșean. Uitați ce a putut să facă onor mister Oprisanu : pe vremea când era un biet consilier în Ministerul Sănătății a vizitat Socola, iar în timpul acelei vizite i-a picat cu tronc o “tanti” numită Amalia, fapt pentru care buhaiul Gabriel și-a fixat ca target să devină jupân peste moșia Socola. Zis și făcut : s-a dus la Servicii și a pus la cale arestarea fostului manager Lucică Burlea. În secunda doi după ce și-a văzut fiul cu cătușe la mâini, marelui pediatru Marin Burlea i s-a declanșat un cancer digestiv pe fond nervos, și în 3 ani nea Marin a plecat pe cursa cosmică. Pentru această mizerabilă faptă, noi îi promitem lui Găborel că nu va sfârși în patul lui de-acasă.

– O altă minune pe care o așteptăm cu nerăbdare ar fi ca marea și inegalabila profesoară de limba română Camelia Gavrilă să renunțe la limba de lemn folosită în comunicatele sale de presă. Vorba unui amic de-al nostru Aurică Ionescu de la blocul B2 Super Copou, fata asta acum vreo 50 de ani, când era prietena mea, vorbea liber, bașca îmi scria și câte o poezie.

– Continuăm cu o altă minune, scuze, am vrut să spunem catastrofă a naturii, bineînțeles cu nimeni altul decât Maricel Popa. Politrucul avid după imagine s-a tras în poză cu niște băieți de la spitalul de Neuro, care au obținut o înaltă distincție medicală pe plan internațional. Ne întrebăm consternați care este meritul lui Maricel la acest succes ? Oricum, îi rugăm frumos pe medicii din poză să-i facă lui Maricel un implant de neuroni, că are doar unul și acela mic și prost.

– Cei de la Ziarul de Iași sunt și ei consternați că un medic francmason, fiu de mari filologi, îl trimite pe Ludovic Orban la origini fără să folosească termeni medicali de specialitate. Așa că noi îi recomandăm doctorului Răzvan Constantinescu ca altă dată să folosească următoarea formulă academică : Vă rog cu respect, domnule Ludovic Orban, să vă reîntoarceți în vaginul distinsei dumneavoastră mame !

– La final vă recomandăm să nu luați în seamă nici un articol publicat de Aurică Dobașu pe tema poluării din Iași. Toate sunt comandate și plătite de Marius Bodea, prin urmare nule și neavenite. Ne revedem luni într-o nouă săptămână în care vom diseca știri premeditate de alții. ( Meditativul )

Stirea Precedenta

Tăriceanu aruncă bomba: „Augustin Lazăr, simbolul fals al comuniștilor”. Președintele senatului nu a mai rezistat

Stirea Urmatoare

Retro Parada Primăverii a ajuns pe litoral. Trece și în Bulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *