Știri premeditate, matinal meditate (VIII)

Dacă e joi, știri noi comentăm și noi. Începem în forță cu o dilemă evidentă a lui Tudorel Toader, care pare că pe zi ce trece se întreabă retoric în fiorul său interior : GO HOME OR GO COTROCENI ? Așa că nu este exclus ca marele jurist să-i facă felul lui Livache și să-i netezească drumul spre bulău, iar apoi să se gândească la faptul că partidoiul are nevoie de un președinte și un aspirant la Cotroceni. Oricum, noi îi recomandăm Domnului Profesor un posibil șef de campanie în persoana vechiului său amic Eugen Munteanu.
– Continuăm cu un Fake News venit tocmai de la NASA, că cică ei au fotografiat pentru prima dată o gaură neagră. Ce mincinoși și aroganți. Jurnaliștii ieșeni fotografiază de ani de zile aproape zilnic o gaură neagră și găunoasă denumită neștiințific : MARICEL POPA.
– Cine i-a mai dat de păpică fomistului Ghețău ? Să vedem dacă ghiciți. Da, a venit rândul lui Miticuță Oprea să hrănească papagalul. Prin urmare, un nou comunicat de presă în dulcele limbaj de lemn îi mai aduce lui Ghețău zis și Fomeu niște mălai.
– Nesimțire mare la Dobașu! La ordinul netrebnicului șef din Podu Roș, buhaiul avansează o cifră sinistră și lipsită total de acoperire. Cică la Iași mor anual 250 de omușteni din cauza poluării. Hai să mori și tu, nemernic creator de oribile fake news-uri ?
– La final revenim la gaura neagră și găunoasă denumită neștiințific MARICEL POPA. Omul poate fi considerat criminal în toată puterea cuvântului. Modul în care administrează Consiliul Județean clădirea în care se află Direcția Agricolă, filiala Iaşi a UNPR, precum şi Direcția Județeană de Drumuri şi Poduri Iaşi este unul total iresponsabil și în orice moment o tragedie este posibilă. DOAMNE OCROTEȘTE-I PE IEȘENI!
( Meditativul )

Stirea Precedenta

Prin Iasi, in cautarea poluarii

Stirea Urmatoare

Minoră, abuzată în cimitir de șapte indivizi. Ce „pedepse” au primit bărbații din Bihor?