Știri premeditate, matinal meditate (VII)

Iată-ne ajunși la momentul să comentăm cele 3 știri rele din marțea ce tocmai a trecut. Și începem cu ideea creață a politrucului șef din Podu Roș. Neputându-se împăca cu gândul că nu va fi primarul Iașului în veci și în pururi, Bodea se dă cu fundul de planetă, se agită, urlă în goana sa după vizibilitate. Mai nou, ieri, sordidul personagiu a ieșit la rampă inspirat de referendumul lui Santa Klaus, declarând că vrea și el unul local referitor la măsurile luate de Primărie pentru combaterea poluării. Spuneți și voi dacă Bodea este om serios și are toate țiglele pe casă. Netrebnicul vrea să aruncăm bani grei din bugetul local pentru a ne consulta de dragul consultării.

– Normal că unul din bâlbâiții din underground-ul presei ieșene reia în mod slugarnic petarda bodistă. Băi, Ghețău, noi credeam că ți-a trecut fomeul cu cașcavalul de la Georgică Pleșu.

– Continuăm cu o știre haioasă de la Dobașu. Popa stand-up Constantin Necula s-a transformat în agent de campanie pentru fata de la A 8, Gregoriana Tudoran. Fericită și inedită simbioză.

– Tot o știre pozitivă și oarecum haioasă este și acea că Bogdan Pițigoi, în parteneriat cu Primăria Iași, vrea să facă ceea ce trio-ul de hahalere nesimțite : POPA-LAICU-ȘERBESCU, dând dovadă de o nepăsare criminală, este incapabil să realizeze. Concret, Bogdan Pițigoi și Primăria se apucă de construit prima pasarelă metalică peste drumul european E58.

– Este 2-2 pozitive – negative. V-am promis victoria negativelor, dar fiindcă noi suntem un fel de casă de pariuri mai altfel, facem ca BINELE să triumfe. Așa că 3-2 pentru știrile pozitive și vă informăm că Marea Doamnă a Poeziei Românești, Ana Blandiana, va primi pe 10 aprilie titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Iaşi. Felicitări Adi Cristi pentru inițiativă!

( Meditativul )

Stirea Precedenta

Vremea, Când va veni căldura? Ce ne așteaptă în perioada următoare. News alert

Stirea Urmatoare

Ziua Z pentru Lazăr. Toader va decide viitorul procurorului general al României. News alert