Știri premeditate, matinal meditate (VI)

Este marți, prin urmare este posibil să avem parte de 3 știri rele, însă deocamdată să medităm la cele de luni. Începem așadar cu underground-ul, mai exact cu acel personaj : MARE ȘI …. ! Ați ghicit : cu Dobașu ! Acesta comite o mitocănie de toată ocara și se leagă de un personaj absolut fabulos, care vrea și el un salariu europenesc ca și Georgel de peste Prut sau ca Rareș Realitatul despre care am făcut vorbire ieri. Este vorba de Vasile Roman, un pro românaș de toată isprava, la gâtul căruia sare buhaiul nesimțit, pe motiv că are o pensie de 11.000 de lei. Vă rugăm să ne credeți că, la ce a făcut Vasile Roman în viață, acest om merită măcar de trei ori pe-atât. Lecturând CV-ul lui Vasile Roman, vă garantăm că veți avea sentimentul că ați făcut degeaba umbră pământului. Dobașu, ne auzi ? Ascultă-ne puțin : Vasile Roman a făcut vreo 4 facultăți, vreo 3 masterate și vreo 2 doctorate, și mai multe specializări pe la ONU și NATO ! Adică nea Vasilică Roman al nostru nu este un simplu colecționar de diplome, ci omul chiar a condus niște cete de ostași în teatre internaționale de război. Așa că Dobașu, ai nota 4 pentru acest fake news puturos și vii matale în toamnă la corigență !

– Iar pentru a face rost de niște cașcaval, tot Aurică Dobașu îi trage o limbă în dos acelui producător de salamuri de la intrarea în Pașcani. Să vă ferească Domnul să treceți pe acolo cu geamul de la mașină lăsat ! Și uite așa l-am făcut șah mat pe Aurel din două mutări.

– Foame mare este și la Ghețău în mațe, așa că acesta îi ridică o odă lui George Pleșu. Ghețău îi oferă lui Pleșu spațiu ca acesta să se dea un mare și un rafinat analist economic. Nenea Pleșu, noi ți-o spunem pe aia dreaptă, nu interesează pe nimeni ceea ce zici matale și decât să-i dai bani lui Ghețău, mai bine îi dai de pomană la Mitropolie.

– Și Gachi rage de foame, așa că la dubla comandă Popa-Bodea, latră turbat la niște onorabili dezvoltatori imobiliari pe care Primăria Iași i-a sprijinit cu profundă onestitate. Gachi publică tot felul de facsimile contrafăcute de către Timofciuc la Bodea în birou. Se pare că lacheului Răzvănel nu îi este frică de fals și uz de fals. Răzvănele, vezi că și moșul tău Relu s-a crezut centaur și a stat 4 ani pe cameră la Vaslui. GRIJĂ MARE, căci lui Gachi sigur îi va plăcea cu tine în cameră, asta nu mai este demult o noutate.

– La final vă spunem că și liderul a simțit ieri nevoia de căshuleț, însă Toni își respectă blazonul și a tras un articol publicitar cu Amazonul. Iaca a ieșit și rima, așa că ne vedem mâine să comentăm cele 3 știri rele de azi.

( Meditativul )

Stirea Precedenta

Cresc veniturile obținute din muzică. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Stirea Urmatoare

Revoltă contra lui Andrei Caramitru în USR. „Nu vorbește în numele meu!”