Știri premeditate, matinal meditate (LXXX)

Azi ne place că Toni se ia de declarația de avere a lui Maricel Popa și ne spune că sunt lucruri dubioase acolo. Normal că orice jurnalist ieșean, care se respectă trebuie să zică publicului său că în declarația de avere a lui Maricel Popa sunt numai lucruri dubioase. Numai Aurică Dobașu vrea să-i convingă în mod ticălos pe cei 5 cititori ai săi că Don Maricel și-a făcut averea în mod cinstit.
Bodea zice că PSD a pus aeroportul pe butuci. Mariuse, de ce minți în halul ăsta ? Băieții de la PSD nu au făcut nimic altceva decât să-ți desăvârșească măreața operă distructivă. Aeroportul era pe butuci încă de pe vremea când îl conduceai matale.
Și mortul viu, nea Mitică Oprea, simte acut nevoia să zică ceva de rău de PSD. Ceea ce nu-i tocmai rău, numai că cum o face nea Mitică este ilar și fără de folos. Ba, chiar contraproductiv. Vorbind de rău PSD-ul, nea Mitică le-a făcut mereu un mare serviciu. Nea Mitică taci, că numai boacăne faci !
Gachi își continuă campania ticăloasă de denigrare a reputatului medic Lucian Eva. V-am mai spus că marea obsesie vinovată a lui Gachi sunt bărbații de succes și în uniformă, de unde putem deduce că Găbițu este adeptul amorului cazon.
Terminăm cum am început, adică tot cu Toni, căruia de data asta îi batem obrazul fiindcă răspunde în mod neserios la cele 7 întrebări grave formulate deontologic de către colegii de la Bună Ziua Iași/ Știm eternul meci de sparring BZI vs. ZDI, însă te întrebăm și noi : Toni, ce combinațiuni oneroase ai tu cu imobiliarii cei dubioși ? Poate nouă vei catadicsi să ne răspunzi,
( Meditativul )

Stirea Precedenta

USR, atac la PSD-ALDE: îi acuză că vor să preia sistemului informatic de monitorizare a alegerilor

Stirea Urmatoare

Povești despre oameni mari: Gigi durul!