Știri premeditate, matinal meditate (LVIII)

Ciudat popor mai suntem dacă brusc am început să ne întrebăm Who the Fuck is Veorica ? sau vorba unui classic în viață : Where I am, MI6 or MI5, I do not even know. Noi ne gândim doar la ce este acum în sufletul Veoricăi, care din proasta satului, acum este reevaluată de unii ca fiind chintesența statului paralel. Noi încă mai analizăm subiectul, căci întotdeauna o blondă e o blondă. Gigi Nichita poate depune mărturie că așa este. ADINA SAMSON…!
Nu avem atribut pentru ceea ce a scris Gachi azi și implicit nici pentru el. Efectiv se leagă de un copil de 1 anișor. Vai, ce este acum la gura noastră, nici nu vă puteți imagina, dar preferăm să-i explicăm “ziaristului” cum stă treaba. Gachi, dragule, în lumea civilizată, despre care sigur nu ai auzit, mulți părinți trec încă de la nașterea primului copil averea pe numelui acestuia. E ceva logic și natural, căci ei se gândesc dacă Doamne Ferește de ceva cu ei amândoi…!
Oamenii bogați sunt tare ciudați. Spunem asta fiindcă frații Dedeman acceptă să apară într-un simulacru de articol publicitar la Dobașu. Măi oameni buni, v-au murit lăudătorii sau v-ați pierdut simțul ridicolului? La banii dumneavoastră, credem că puteați să stați lejer o mie de ore la Realitatea TV în platou în interval orar de maximă audiență. Dar fiecare cu gusturile sale mediatice.
Îi promitem solemn lui Ghețău că vom milita ca la Iași să se facă o creșă pentru ziaristi. Este absolut necesară. Florinel, cu un raționament specific unei varste infantile, ne zice că în Iași nu sunt creșe pentru că cei din Primărie se ocupă de afaceri imobiliare. Haios nevoie mare, Florinel ăsta. Dar noi îl suspectăm că a primit o ciocolățică de la Bodea sau de la Mitică Oprea. Deh, așa sunt copiii mici, fac și spun orice pentru dulciuri.
La final îi dăm un sfat prietenesc lui Maricel Popa. Maricele, stai frumos acasă, tu nu ai ce căuta la congres, că nu te bagă nimeni în seamă. Doar alți bani aruncați pe fereastră din bugetul Consiliului Județean, adică din buzunarul nostru.
( Meditativul )

Stirea Precedenta

Industry turnover up 7.4 pct in January-April 2019

Stirea Urmatoare

News alert: CCR nu validează rezultatele referendumului pe justiție!