Știri premeditate, matinal meditate (IX)

E vineri, zi de post, dar noi suntem la post și pentru voi știri noi comentăm. Începem cu Maricel Popa, căruia arestarea lui Julian Assange nu i-a picat deloc bine la mațe. Sursele noastre din Casa Pătrată ne-au relatat că ieri după arestarea fondatorului WikiLeaks, acolo s-a resimțit un damf puternic de treabă mare. Acest fapt ne face să ne întrebăm ce știe domnul Assange despre privatizarea uzinei Tehnoton.
– Tot Maricel Popa are probleme și cu Aurel Dobașu. Netrebnica și nerecunoscătoarea slugă furajată de ani de zile de Don Maricel își face stăpânul mincinos. Noi credem că Dobașu este nemulțumit de prima de miel oferită de Don Maricel. Noi dacă am fi în locul domnului Popa, i-am oferi lui Dobașu un miel cu o nară.
– Însă Dobașu face și lucruri care ne plac întrucâtva. Mai precis, ne povestește cum Gregoriana Tudoran l-a luat la împins vagoane pe mălai crăpat de la Transporturi. Amazoana ieșeană a dat cu Răzvan Cuc de toți pereții și i-a explicat nevertebratului ce trebuie să facă pentru a atrage fonduri comunitare în vederea construcției A8. Bravo Gregoriana !
– Fomeu Ghețău a mai găsit un gușter ideal de prostit. Ieri a fost rândul unuia pe nume Dorin Cristea să sară din biștari. Ghețău ne dezvăluie că acest Cristea știe el care medicamente sunt adevărate și care false. Nu, zău, chiar așa ?
– La final vă spunem că amicii de la Bună Ziua Iași își continuă lupta cu șantajistul șef din presa ieșeană, recte Gabriel Gachi. Nu întâmplător am folosit termenul “recte” făcând vorbire despre infamul personaj, știți voi cu siguranță motivul. Însă ceea ce trebuie de reținut este faptul că Gachi șantajează pe bandă rulantă investitorii imobiliari din orașul nostru. Noi adresăm o mare rugăminte către cei de la DNA, ca să-i facă o mare bucurie lui Gachi și să-l bage cât mai repede la locul răcoros cu băieți frumoși și răi. GĂBIȚA EȘTI AȘTEPTATĂ !
( Meditativul )

Stirea Precedenta

Reacții după ce Gică Popescu a fost huiduit la Craiova: Gică Popescu, la m..e, Gică Popescu!

Stirea Urmatoare

Fructele și legumele periculoase, retrase de la raft. Amenzi colosale pentru comercianți