Știri premeditate, matinal meditate (IV)

Bună dimineața și haideți să decriptăm niște știri de ieri ca să ne treacă greața:

Știm cu toți ce a făcut odrasla lui Andrei Pleșu cu ramficații în Iași. Întrebarea care se pune în mod filosofic este : SCANDALOS ORI NON-SCANDALOS ! Răspunsul este simplu : DELOC SCANDALOS ! Credeți că pentru a scrie cărți frumoase precum Despre Îngeri sau Limba Păsărilor nu trebuie trase și două liniuțe pe nas ? Oricum când lecturați Minima Moralia vă recomandăm și olandeză ! SĂ SE LEGALIZEZE PRIMIM !

Remarcăm în continuare inițiativa pozitivă a viceprimarului Radu Botez de a pune floricele în fața Palatului Culturii pentru a-i încânta privirile Suveranului Pontif ! Ideea nu este deloc rea, dar avem și noi una mai năstrușnică pentru nea Radu : O convorbire telefonică cu grădinarul Sfântului Scaun pentru o consiliere ! Simbolistică etc. ! Nea Radu dai o bere pentru această sugestie mișto !

Rămânem în zona ALDE și ne delectăm cu cinismul armenesc marca Varujan Vosganian. După ce s-a văzut scăpat de necazurile de natură juridică și cu ajutorul lui Tudorel Toader, ipochimenul se dezice nonșalant de acesta. Domn Profesor vă recomandăm să prindeți cucul armenesc de guler și la târg cu el.

În underground aceeași băltire : Dobașu dacă ar putea ar scrie din oră în oră o știre despre cât de frumos și de deștept este Marius Bodea. Iar Gachi ne spune ceva incoerent despre un așa-zis dosar CET ! Subiectul pare moșit de Gachi și Gigi Nichita în crama de la Bolta Rece !

În final vă spunem că totuși moscoviții din Casa Pătrată s-au decis să serbeze duminică Ziua Nato și la Iași. Week-end plăcut și mai medităm luni.
( Meditativul )

Stirea Precedenta

Testamentul lui Hitler: „Tot ceea ce am revine partidului”

Stirea Urmatoare

Planurile Parlamentului European inainte de alegeri