Interviu cu Ludovic Orban

Vă propunem azi, dragi cititori, un interviu imaginar cu domnul Ludovic Orban, președintele în funcție al Partidului Național Liberal.

Toată lumea știe că liderul liberal este și un trubadur sensibil, căruia nu-i scapă nici o ocazie de a acompania, cu nelipsita-i chitară, evenimentele deosebite din viața sa și a partidului din care face parte.

Să ne imaginăm așadar, cursul interviului pe care ni l-ar acorda acest adevărat Andre Segovia al românilor, liderul liberal Ludovic Orban:

Reporter: Domnule Orban, v-am adus în dar niște fotografii mai speciale din activitatea dumneavoastră politică. Iată aici una în care apăreți alături de o bătrână din județul Teleorman. Pare că vă șoptește ceva la ureche!

L.O.: Ei, am și eu oamenii mei în județul lui Dragnea, care mă informează cu tot ceea ce se întâmplă. Doamna din poză e un agent al nostru sub acoperire care mă punea la curent cu detaliile din dosarul Teldrum.

Reporter: Mai avem în care apăreți una cu o maimuță pe umăr. Să nu spuneți că e tot agent sub acoperire.

L.O.: Nu, ăsta e Viorel Cataramă în travesti. Noi suntem prieteni doar când ia forma asta. Când devine homo sapiens nu prea ne împăcăm.

Reporter: Acum nu mai sunteți colegi de partid, a înființat Dreapta Liberală, am înțeles că va candida la președinție. Eu, sincer, sunt de acord cu o parte din măsurile propuse de el: eliminarea pensiilor speciale și a ajutoarelor de stat pentru persoanele apte de muncă…

L.O.: Păi ce, îl doare gura?

Reporter: Mai aveți aici o poză cu Iohannis, râdeți cu gura până la urechi. Ce vă spunea?

L.O.: Mi-aduc aminte, Klaus tocmai mă anunța că e sigur că va obține și al doilea mandat. Pe tine nu te-ar umfla râsul? Uite aici sunt cu Crin, tocmai îi spuneam ce părere am eu despre candidatura lui la președinție. Observi ce moacă face?

Reporter: Dar aici ce căutați în leagănul acesta de copii?

L.O.: Eh, am și eu fetișurile mele, ca toată lumea. Cînd nu mă vede nimeni îmi place să mă dau în leagăn și să cânt la chitară.

Reporter: Trebuie să vă pun și o întrebare incomodă. Ați trecut, în urmă cu câțiva ani, printr-o poveste urâtă, ați lovit cu mașina o adolescentă…cică ați fugit de la locul accidentului.

L.O.: Prostii, vorbesc aiurea ăștia de la PSD. E adevărat că am lovit-o dar am plecat de acolo cu tot cu ea, îți spun sincer, am crezut că-i iepure. Ce, tu dacă lovești un iepure nu-l iei acasă? Pe drum am văzut că-i o fată și am adus-o la locul faptei. Abia atunci am fugit dar m-am întors după vreo două zile. N-a făcut nimeni nici o reclamație, am scăpat cu bine.

Mă uit cu atenție la liderul liberal să văd dacă glumește sau vorbește serios iar el îmi face din ochi, își aprinde o țigară și ciupind corzile chitarei, îmi parodiază încetișor o melodie celebră: ”Cântă Klaus bată-l cioara/ de s-aude-n toată țaara/Cântă Klaus din coceni/că mai vrea la Cotroceni, măi”. Ăsta, prietene, e imnul nostru de campanie electorală.

Stirea Precedenta

Antrenament pentru concertul din aceasta saptamana

Stirea Urmatoare

Preotul Dan Damaschin – propus pentru titlul de Cetatean de Onorare al Municipiului Iasi