Imoral și Mortal : Prostituția, Anturajul, Penitența (IV)

Știi unde am greșit eu în viața asta? Am fost mereu dură cu mine și mi-am ascultat mama adoptivă crescută de bunici în stilul patriarhatului, mână care cu toate că nu era abuzată în vreun fel sau maltratată, totuși era înșelată constant de tatăl adoptiv.

Poate singurul prieten pe care l-am avut și mulțumesc lui Dumnezeu, încă îl am, a fost, este și va fi bunica adoptivă. Un “pitic” de 1 metru jumate’ cu ochii ca mare, parul de un argintiu curat, o mână de fier și o ” mătură de oțel ” … Nu m-a bătut niciodată, dar câteva mături peste fund când am spart geamul cu piatra mi-a dat. Văzusem reclama de pe atunci la nu știu ce brânză, iar copilul din reclamă țipa la mama lui să îi arunce un sandviș. Am vrut și eu să fac ca el, țipând să obțin ceva de “haleală” că joaca afară cu mâna de copii existentă în cartier era mai utilă pe atunci decât mâncarea, dar trebuia să mă și alimentez. Nu mai știu ce vârstă aveam, dar atunci n-am realizat că bolovanul va sparge geamul. Am țipat eu după bunica când am țipat, mama era la muncă, tata prin nu știu ce delegație, iar eu îmi făceam de cap cu plăcinte cu brânză, turte cu mere și altele ” bătrânești ” a căror rețetă le știu pe de rost. Mă abat de la subiect tocmai pentru a vă face să înțelegeți că nu am fost tocmai “victima standard” a traficului de carne vie, ci dimpotrivă, cineva s-a ambiționat să dovedească cuiva ceva și încă nu am aflat cine și de ce.

În fine… Familia mea adoptivă are copii doar din partea tatălui, mama fiind cea în imposibilitatea fizică de a procrea și poate a fost mai bine așa. 3 copii numără familia tatălui, copii care au aproape dublul vârstei mele, dacă nu mai bine unul dintre ei. Eu am fost adoptată din dorința mamei de a crește un copil și din dorința tatălui de a avea liniște. Maică-mea adoptivă a făcut un avort pe vremea răposatului, iar de aici a atras după sine numai sarcini extrauterine. Nu doresc nici unei femei să treacă prin ce a trecut mama, dar totodată nici unui copil adoptat să treacă prin ce a urmat… Normal, va urma…

Stirea Precedenta

Mostra de discriminare- un singur elev rom intra in testele nationale

Stirea Urmatoare

Gâdea și alegerile prezidențiale. Decizia care zguduie scena electorală a României