De la purtatorii de cuvant ai institutiilor adunate

5 Lei = 5 Euro

Ultima saptamana a fost una de-a dreptul hilara la nivelul comunicarii grobiene. lar prima luata in vizor de reporterii Stirea de Iasi a fost Catalina Florea, fata de cuvinte a lui Maricel Popa. Cu vechi state in presa locala si regional, fatuca a gafat chiar din debutul ei la carma comunicarii in institutia judetului.

Intr-un comunicat remis presei, Catalina Florea gafeaza in stil barbar. Potrivit eratei trimise la comunicatul de presa, pe care v-o prezentam mai js, angajata din bani publici pusa sa ii apreteze imaginea lui Popa, comite numai putin de 2 greseli flagrante.

“Informațiile din comunicatul de presă se modifică după cum urmează:

În loc de:

”La începutul acestui an ajunsesem ca un metru cub de oxigen să ne coste 5 euro”

Corect:

”La începutul acestui an ajunsesem ca un metru cub de oxigen să ne coste 5 lei

Și în loc de :

”Este clar o economie vizibilă în ceea ce privește costurile, iar calitatea oxigenului este mult mai bună– până nu de mult, la secția de neonatologie, care este la ultimul nivel al clădirii spitalului, calitatea era de 65 la sută din ceea ce ar fi trebuit să fie, acum am ajuns la 93 la sută”

Corect :

”Este clar o economie vizibilă în ceea ce privește costurile, iar calitatea oxigenului este mult mai bună– până nu de mult, la secția de neonatologie, care este la ultimul nivel al clădirii spitalului, calitatea era de 85 la sută din ceea ce ar fi trebuit să fie, acum am ajuns la 93 la sută”, se arata in errata.

Sefii de institutii, arhangheli pentru angajati. Apreotesei, uns preot chiar de purtatorul de cuvant al institutiei

De departe, insa, duda saptamanii ii apartine unei fatuci fara nicio treaba cu presa sau cu comunicarea, oclosita pe postul de PR al Ateneului National din Iasi. Intr-un comunicat transmis presei imediat dupa ultima conferinta a lui Andrei Apreotesei, managerului institutiei, Delia Rosu, piarista Ateneului subliniaza, intr-o nota patetica, demna de defuncta Scanteia, emotiile si demersurile pe care le va face Apreotesei anul acesta pentru promovarea …lacasului de cult.

“Cu emoții dar și mult entuziasm, managerul instituției a menționat că va întreprinde toate demersurile necesare pentru obținerea avizelor și autorizărilor naționale și europene necesare pentru ca lăcașul de cult pe care îl reprezintă să continue la nivel international drumul plin de culoare și diversitate, al Unirii prin Cultură. Întâlnirea de astăzi cu reprezentanții presei ieșene a fost, de asemenea, prilejul perfect pentru a mulțumi tuturor colaboratorilor, fie ei locali sau de la nivel național, reprezentanților mass-mediei și, nu în ultimul rând, municipalității ieșene pentru tot sprijinul oferit în această perioadă”.

O fi de vina poate soricioaica pe care fatuca posibil sa o ia pe furis pentru starpirea emotiilor inaintea conferintelor, apropierea fonetica a numelui lui Apreotesei de sfintele barbi sau faptul ca, la primul job fiind, fata simte ca intra in Ateneu ca int-un templu?

Stirea Precedenta

Augutin Lazăr este terminat. Atac fără precedent al unei avocate cunoscute

Stirea Urmatoare

Explozie la Academia Militară. Cel puțin patru răniți. Breaking News