Bieții liberali!

Una dintre profesiile la modă în ultimele decenii este aceea de consultant politic. Plămădită în creuzetele politice ale americanilor și având la bază mecanismele diverse ale manipulării sociale, meseria de consultant politic a devenit și pe plaiul mioritic una la modă. Lideri politici și partide laolaltă nu fac un pas fără consilierea consultanților politici, unii dintre ei aduși din Israel sau din State, cu cheltuială mare. Probabil că ideea bizară ca Rareș Bogdan să devină vârful de lance al Partidului Național Liberal a fost a unui consultant politic, posibil Cozmin Gușă. În opinia noastră, Gușă a vrut să scape de Rareș Bogdan de la Realitatea TV și ce altă metodă e mai sigură atunci când vrei să te descotorosești de cineva decât să-l promovezi ?

Disperarea liberalilor a atins, probabil, apogeul din moment ce au acceptat să le fie șef unul care, în urmă cu mai puțin de doi ani, îi făcea albie de porci și-i trimitea la lada de gunoi a istoriei. Am urmărit așa-zisa cuvântare a lui Rareș Bogdan la mitingul PNL organizat ieri la Focșani iar prima noastră impresie a fost aceea că omul are nevoie urgentă de tratament de specialitate. Proferând tot soiul de imprecații, a căror utilizare în spațiul public nu are nici măcar scuza unui miting electoral, Rareș Bogdan a reușit, într-o singură luare de cuvânt, să insulte Rusia, China, Turcia și pe toți ceilalți lideri politici români care nu sunt liberali. În fața unui public mai mult decât inert, probabil uluit de agresivitatea și de afirmațiile grave ale vorbitorului, cel care deocamdată are statutul de ”primul pe listă”, încerca din răsputeri să pară un al doilea Crin Antonescu în ale oratoriei dar se transforma tot mai evident într-un mic Vadim Tudor!

Este trist că un moderator mediocru de televiziune, care, excitat de iminenta alegere ca europarlamentar, nu-și poate stăpâni nervii și țipă isteric în fața a mii de oameni, ne va reprezenta în forul de conducere al Europei. Ne putem imagina cam cum vor arăta discursurile lui Rareș Bogdan de la tribuna Parlamentului European și ce impact vor avea vituperările sale asupra relațiilor internaționale ale țării dacă, la Focșani, individul îi denigrează laolaltă pe ruși, chinezi și turci. Bieții liberali!

Stirea Precedenta

Doi militari români au fost răniți în Afganistan. Care este starea lor. News alert

Stirea Urmatoare

Concursuri pentru şase posturi în instituţiile publice